Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam xiaomi redmi 3s i od nowości nie działa mi lte cały czas tylko jest napisane h+ co robic?  Telefon zakupiłem na stronie technos dopłaciłem za wgranie nowego oprogramowania i odblokowanie boatladera czy czegoś tam,szukałem po innym tematach, ale nic nie pomaga, z góry dzięki za pomoc

Opublikowano

Jaka sieć? Karta z obsługą lte? Jeśli tak, ustaw APN dla LTE, sprawdź czy karta ma aktywną funkcję LTE(w plusie musiałem aktywować), ostatecznie sprawdź czy u Cb jest zasięg LTE.

Opublikowano

Też miałem problem, musiałem poprawić ustawienia, bo od operatora (Orange) nie działało LTE. No i upewnij się, że Twoja taryfa ma dostęp do LTE, bo niektóre nie mają albo trzeba wykupić osobny pakiet danych (nie na zwykły necik ale właśnie LTE).

Opublikowano
7 minut temu, krzysiek2030 napisał:

jestem w Plusie nie wiem czy karta z obsługą LTE ale nie dawno wymieniałem normalną sim na tą małą, ustawić APN dla LTE w jaki sposób? jestem troche laikiem

Ustawienia, Sieci komórkowe, Sim, Punkty dostępu, Nazwy APN. Tam możesz zmienić ustawienia, jakie dla Plusa powinny być to znajdziesz googlem.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...