lisek12212 Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 (edited) Witam. Zamierzam zakupić pierwszego w życiu Xiaomi i jest nim Redmi Pro 3/64 Znalazłem na allegro aukcje od osoby o nazwie vostro_master Jest tam najniższa cena a na tym mi najbardziej zależy(na polskim sofcie również) Jest to osoba godna uwagi czy raczej omijać i szukać innego telefonu? Piszcie co o nim sądzicie i chcę się również dowiedzieć czy w tym telefonie jest dioda powiadomień? Z góry dzięki. Edited January 26, 2017 by lisek12212
tpawel Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 W PL raczej tylko Foster i technos. Pl softu nie będzie. Jeśli już to śmieć ROM. Musisz się liczyć z odblokowaniem bootloadera i wrzuceniem twrp i xiaomi.euRedmi PRO by TT
lisek12212 Posted January 26, 2017 Author Posted January 26, 2017 Znalazłem z xon'u za 979zł (ALLEGRO) lecz jest możliwość zakupu na raty.. Ktoś kupował cokolwiek na raty na allegro? Powie jak to działa?
lisek12212 Posted January 26, 2017 Author Posted January 26, 2017 Czyli sam musiałbym wgrać MIUI Polska itd. ?
adamunio Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 Gorsze to itdWysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
tpawel Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 Czyli sam musiałbym wgrać MIUI Polska itd. ?Gdzie byś nie kupił to na 99% nie będzie miuipolskaRedmi PRO by TT
PolishPROGamer Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 Witam, warto kupić Redmi Pro z http://www.honorbuy.com/896-xiaomi-redmi-pro-64gb.html ? Strona zaufana na Reddicie. Zależy mi na niskiej cenie i możliwości odblokowania bootloadera oraz wgrania MIUIPolska lub Lineage OS. Wysyłka z EU kusi Z pewnym powodów uparłem się na Redmi Pro
wojtekmarchewka Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 2 minuty temu, PolishPROGamer napisał: Witam, warto kupić Redmi Pro z http://www.honorbuy.com/896-xiaomi-redmi-pro-64gb.html ? Strona zaufana na Reddicie. Zależy mi na niskiej cenie i możliwości odblokowania bootloadera oraz wgrania MIUIPolska lub Lineage OS. Wysyłka z EU kusi Z pewnym powodów uparłem się na Redmi Pro Cena d*py nie urywa po doliczeniu 34$ kosztów wysyłki, wychodzi Ci 254$. U Goldway-a ta sama wersja 212$ z wysyłką " seller's shipping method" czyli bez Vat-u czas dostawy do 14 dni, bootloader odblokujesz, Miui zainstalujesz 1
PolishPROGamer Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 No, w Goldway jest korzystnie. Nawet jak nie wybiorę "One-year replacement warranty in Poland US $13.96" będę miał gwarancję? A etui silikonowe i folię/szkło ochronne warto też kupić na Aliexpress u kogoś innego bo w Goldway nie widzę?
milczar86 Posted February 6, 2017 Posted February 6, 2017 No, w Goldway jest korzystnie. Nawet jak nie wybiorę "One-year replacement warranty in Poland US $13.96" będę miał gwarancję? A etui silikonowe i folię/szkło ochronne warto też kupić na Aliexpress u kogoś innego bo w Goldway nie widzę?Lepiej u kogoś innego. Polecam sklep Mark Saul. Kupiłem szkło Mocolo i case IpakyWysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
wojtekmarchewka Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Dnia 6.02.2017 o 19:35, PolishPROGamer napisał: No, w Goldway jest korzystnie. Nawet jak nie wybiorę "One-year replacement warranty in Poland US $13.96" będę miał gwarancję? A etui silikonowe i folię/szkło ochronne warto też kupić na Aliexpress u kogoś innego bo w Goldway nie widzę? Nie wybieraj tej opcji z gwarancją, ponieważ to i tak nie działa jeszcze w Polsce, to nie jest opcja Goldway-a tylko Aliiexpres, kupując od niego bez tej opcji masz rok gwarancji, szkła i etui ja także mam w sprzedaży do tego modelu
Recommended Posts