mucha6630 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Opublikowano 26 Stycznia 2017 (edytowane) od dłuższego czasu mam problem z aparatem a albo jeszcze dokładniej z aplikacją aparatu " aplikacja nie odpowiada" czy jakoś tak . Normalnie włączam aparat nagrywam 15 sekund filmu wychodzę , uruchamiam galerie i nie mam filmu którego nagrałem (tak samo ze zdjęciami) w chodzę ponownie w aparat i muli . Zdarza mi się to co jakiś czas ale baaaardzo denerwuje :((( ( po restarcie tel jest dobrze na jakiś czas ) miui 8.7.1.12 po zainstalowaniu dodatków / root / wipe dalvik & cache na poprzednich romach było podobnie może coś z moim backupem jest nie tak albo z kopiami ustawień :/ ps mam aplikacje aparatu od google i ta działa bez żadnego problemu ale chciałbym używać tej od Miui mam auto zapis na SD (kartę niedawno formatowałem myślałem że od tego, ale dalej to samo ) ale na zapisie na wew też mi się wydaję że było podobnie macie jakieś pomysły ? Edytowane 26 Stycznia 2017 przez mucha6630
mariusz.ur Opublikowano 26 Stycznia 2017 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zacznij od ustawienia /zainstalowane /aparat/wyczyść pamięć podręczną
mucha6630 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2017 (edytowane) niestety nie pomogło / jeszcze to może być wina karty ale dziwna sprawa że po restarcie tel nie ma problemu https://www.youtube.com/watch?v=8vXXACMxCJM Edytowane 27 Stycznia 2017 przez mucha6630
Rekomendowane odpowiedzi