Searned Posted January 21, 2017 Author Share Posted January 21, 2017 Okej. A potem tego twrp i xiaomi.eu instaluje z pozycji telefonu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
majdan12 Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 1 minutę temu, Searned napisał: Okej. A potem tego twrp i xiaomi.eu instaluje z pozycji telefonu? TWRP z poziomu ADB czyli pierwsza komenda to wykrycie telefonu w trybie Fastboot,druga to instalacja TWRP a trzecia włączenie TWRP i tyle a na koniec Xiaomi.eu z poziomu TWRP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Searned Posted January 21, 2017 Author Share Posted January 21, 2017 Już wiem, nawet korzystałem z ADB do wykrywania telefonu Ale teraz najbardziej mi zależy żeby ten kabelek zadziałał włączył się EDL i żebym zrobił poprawnie flash roma. Dzięki jeszcze raz za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
majdan12 Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 3 minuty temu, Searned napisał: Już wiem, nawet korzystałem z ADB do wykrywania telefonu Ale teraz najbardziej mi zależy żeby ten kabelek zadziałał włączył się EDL i żebym zrobił poprawnie flash roma. Dzięki jeszcze raz za pomoc Chyba z jakimś nowym Redmi ostatnio przez PW walczyłem z kimś i nic nie działało (Test Point nie testowany) ale na Deep Flash ładnie telefon został wykryty w EDL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Searned Posted January 21, 2017 Author Share Posted January 21, 2017 No to dobre wieści dla mnie A jakiego byś polecał ROM wgrać - podlinkujesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
majdan12 Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 14 minut temu, Searned napisał: No to dobre wieści dla mnie A jakiego byś polecał ROM wgrać - podlinkujesz? Ja używam LineageOS 14.1 (Android 7.1.1) i nawet stworzyłem poradnik jak go zainstalować ale powstały dwie nowe wersje które jutro postaram się wstawić do mojego poradnika aby był aktualnym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grothgar Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts