Usip20 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Problem polega na tym, że po dłuższej bezczynności telefonu nie da się wybudzić podwójnym puknięciem w ekran mimo uaktywnionej w ustawieniach wspomnianej funkcji. Krótko po wygaszeniu ekranu funkcja ta działa bez najmniejszych problemów. Dodam, że mam włączone oszczedzanie baterii. Może ktoś mi podpowie której aplikacji systemowej należy nadać jakieś szczególne uprawnienia, bo mam wrażenie że proces czuwania ekranu po wygaszeniu jest jakoś ubijany. A może przyczyną jest coś innego. ROM mam xiaomi.eu najnowszy MIUI8.2 7.1.19 ale ten sam problem miałem na wszystkich od początku jak zainstalowałem ROM w połowie grudnia 2016. Regularnie aktualizowalem co tydzień ale bez zmian w tej materii. Edytowane 21 Stycznia 2017 przez Usip20
krainawilka Opublikowano 20 Maja 2017 Opublikowano 20 Maja 2017 Podpinam się pod pytanie kolegi-ten sam problem.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
marekdg072 Opublikowano 20 Maja 2017 Opublikowano 20 Maja 2017 Może ten typ tak umnie jest ten sam problem wersja mini Global 8.2.1.0 (MBFMIDL)Wysłane z mojego YOGA Tablet 2-830L przy użyciu Tapatalka Jak mu się zachęcę to działa jak nie to się buntujeWysłane z mojego YOGA Tablet 2-830L przy użyciu Tapatalka
fxmann Opublikowano 19 Września 2017 Opublikowano 19 Września 2017 Problem rozwiązaliście? Ja również nie potrafię wybudzać przez tapnięcie. @Acid co może być problemem?
Rekomendowane odpowiedzi