-wój- Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Podłączyłem do mojego Mi Max'a słuchawki z mikrofonem na pałąku. O ile słyszalność "mnie" jest aż za dobra o tyle ja bardzo cicho słyszę rozmówcę (oczywiście głośność ustawiona na max). Czy jest jakiś myk do zrobinia w systemie, czy to wina telefonu/słuchawek (Sennheiser PC 230)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
majdan12 Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 @-wój- Może Mi Max jest za słaby aby je napędzić? Ja używam Xiaomi Piston V3 i jest głośno jak być powinno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-wój- Posted January 20, 2017 Author Share Posted January 20, 2017 Kiedy muzyka (Poweramp) jest ok. Tylko rozmowy przyciszone Link to comment Share on other sites More sharing options...
majdan12 Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 14 minut temu, -wój- napisał: Kiedy muzyka (Poweramp) jest ok. Tylko rozmowy przyciszone Może to celowe? Bo dziwne wygląda ktoś kto rozmawia przez takie duże słuchawki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts