Redos Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Witam,mam problem,w początkowych opcjach ustawieniach telefonu w zakladce connect to network nie pojawia mi sie żadna siec,chociaż mam właczone non stop wifi.Gdy już pomine te wszystkie ustawienia,nie moge wlaczyc wifi,gdy przesuwam pasek żeby właczyć to odrazu sie wyłacza,nie moge wlaczyc z paska powiadomien wifi,poprostu nie odpowiada.Prosze serdecznie o pomoc,z góry dzięki ps:tak na marginesie wersja mojego miui polska to miui 7.1.19 Adres ip -niedostepny adres mac kart wifi-02:00:00:00:00:00 Adres bluetooth-niedostepny Po wpisaniu kodu *#06# wyswietla mi sie kolejno meid,imei 1 imei 2 czyli chyba wszystko w porzadku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexon72 Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 (edited) Spróbuj przeinstalować system ponownie. A jeśli problem nie zniknie to poniższa procedura powinna pomóc Z pliku zip wypakować plik NON-HLOS.bin Komenda: fastboot flash modem NON-HLOS.bin Ponowny reboot do trybu fastboot i komendy: fastboot erase modemst1 fastboot erase modemst2 fastboot reboot Edited January 20, 2017 by Zexon72 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redos Posted January 20, 2017 Author Share Posted January 20, 2017 12 minut temu, Zexon72 napisał: Spróbuj przeinstalować system ponownie. A jeśli problem nie zniknie to poniższa procedura powinna pomóc Ukryj treść Z pliku zip wypakować plik NON-HLOS.bin Komenda: fastboot flash modem NON-HLOS.bin Ponowny reboot do trybu fastboot i komendy: fastboot erase modemst1 fastboot erase modemst2 fastboot reboot W jaki sposob mam wypakowac plik non-hlos.bin ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexon72 Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 2 minuty temu, Redos napisał: W jaki sposob mam wypakowac plik non-hlos.bin ? Winrar'em ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redos Posted January 20, 2017 Author Share Posted January 20, 2017 3 minuty temu, Zexon72 napisał: Winrar'em ? Czekaj a tak wgl gdzie znajde ten plik ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexon72 Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Plik zip z systemem xiaomi.eu i wewnątrz folderu "firmware-update" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redos Posted January 20, 2017 Author Share Posted January 20, 2017 (edited) 15 minut temu, Zexon72 napisał: Plik zip z systemem xiaomi.eu i wewnątrz folderu "firmware-update" ok dzięki za wyczerpujaca odpowiedz,dam znac pozniej czy działa Mistrzu wielkie dzięki wystarczylo tylko przeinstalowanie systemu i dziala wreszcie,podziekował Edited January 20, 2017 by Redos Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts