meritum13 Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 Od pewnego czasu zauważyłem problemy z działaniem aplikacji działających w tle. Jak to wygląda? Otóż, np. jeśli korzystam z aplikacji Yanosik to jest OK, ale jeśli tylko przejdę do innego programu to nie działa w tle - objawia się to tak jakby nie było połączenia z GPS lub nie działałaby transmisja danych ?? Miał ktoś tak ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grothgar Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 Spróbuj tak: Ustawienia > Bateria i wydajność > Oszczędzanie baterii > Wybierz aplikacje > Yanosik > Bez ograniczeń Sprawdź i daj znać czy pomogło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meritum13 Posted January 17, 2017 Author Share Posted January 17, 2017 Szukałem tego godzinami !!! Dzięki. Zastosowałem takie rozwiązanie: Ustawienia > Bateria i wydajność > Zarządzaj użyciem baterii przez aplikacje > Nie blokuj (Bez ograniczeń aplikacji w tle) WIELKIE DZIĘKI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 1 godzinę temu, meritum13 napisał: Szukałem tego godzinami !!! Dzięki. Zastosowałem takie rozwiązanie: Ustawienia > Bateria i wydajność > Zarządzaj użyciem baterii przez aplikacje > Nie blokuj (Bez ograniczeń aplikacji w tle) WIELKIE DZIĘKI !!!! Gdybyś pofatygował się i poszukał, to znalazłbyś informacje na Forum. Za nieuzasadnione założenie kolejnego wątku zostaniesz ukarany(a). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted January 17, 2017 Share Posted January 17, 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts