Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Po aktualizacji podczas parowania z Samsung gear S2, aplikacja Samsung gear pada a cały proces nie idzie dalej. Ktoś ma jakiś pomysł jak temu zaradzić ?

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez arekjastrzebski7
Opublikowano

Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Chyba andek 7 coś fiksuje, miałem podobny problem . Po powrocie na global stabil rom bolączki ustały

Edytowane przez edyjur
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miałeś rację działa bez problemu na 90 %. Jak z aplikacją S Health, u mnie na zegarku zlicza kroki , sen itd ale nie przesyła do telefonu. Kombinowałem z różnymi ustawieniami i nic.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie, a czy działa Wam odblokowanie przez bluetooth? U mnie jest problem, telefon nie znajduje zegarka. Najlepsze jest to że aplikacja Samsunga wykrywa zegarek i poza tą przypadłością wszystko hula.

Rom to ostatni stable na 6.0.

Jakieś pomysły? Czy na 7.0 ta funkcja działa, bo zastanawiam się czy nie spróbować? 

Opublikowano

U mnie zegarek połączył się po zresetowaniu go do ustawień fabrycznych (na telefonie android 7 ,wersja stable) Niestety jest czasami tak ,że telefon i zegarek leżą obok siebie i tak je rozłącza. Nie wiem co jest powodem,bo na 6-ce też tak było.

• 11 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...