Jeremi Opublikowano 16 Stycznia 2017 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Cześć! Sprzedam nowe, nieodpakowane xiaomi redmi pro. Niestety telefon jest w wersji chinskiej, a ja nie mam głowy do bawienia się w zmienianie systemu, zupełnie się na tym nie znam, nawet nie mam PC. Przy zakupie nie zdawałem sobie sprawy że cała procedura jest tak skomplikowana, myślałem że da się wszystko zrobić z poziomu telefonu. W tym momencie żałuję zakupu. Cena, która mnie interesuje to 1000pln. Odbiór w Łodzi, lub wysyłka. Polecam, pozdrawiam.
galakty Opublikowano 16 Stycznia 2017 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Czyli kupiłeś telefon, bo nie wiedziałeś że ma chiński system... Nie odpakowałeś go, to skąd wiesz, że ma chiński system? Nagle doczytałeś? Czy jak? A sama procedura nie jest skomplikowana... Każdy człowiek po przeczytaniu tutorialu by sobie poradził.
santos Opublikowano 16 Stycznia 2017 Opublikowano 16 Stycznia 2017 (edytowane) I do tego nie ten dział, jest osobny dział na forum "giełda". PS. W tytule wątku masz wpisane 95o ziko a nie 1ooo =P Edytowane 16 Stycznia 2017 przez santos
sp4ubw Opublikowano 16 Stycznia 2017 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Nieodpakowany chiński To pewnie nie wiesz też jaki kolor bo pudełka nie otwierałeś Poza tym drogo coś. Lokalnie z OLX mam tutaj od ręki za tyle. skoro dajesz na forum to niech będzie jakaś zniżka dla osób stąd. Powiedzmy 900zł, wtedy to ma sens. No i tak jak masz wyżej napisane, masz dział 'Giełda". 1
majdan12 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Jak się nie ma komputera to się idzie do znajomego lub dobrego sąsiada i się wykonuje co trzeba,to nie są lata 80 gdzie komputer był czymś nierealnym w domu.
mrosi Opublikowano 16 Stycznia 2017 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi