Skocz do zawartości

[SPRZEDAM] 950pln - Nieodpakowany Xiaomi Redmi Pro / X25 / 3GB / 64GB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Sprzedam nowe, nieodpakowane xiaomi redmi pro. Niestety telefon jest w wersji chinskiej, a ja nie mam głowy do bawienia się w zmienianie systemu, zupełnie się na tym nie znam, nawet nie mam PC. Przy zakupie nie zdawałem sobie sprawy że cała procedura jest tak skomplikowana, myślałem że da się wszystko zrobić z poziomu telefonu. W tym momencie żałuję zakupu. Cena, która mnie interesuje to 1000pln. Odbiór w Łodzi, lub wysyłka. Polecam, pozdrawiam.

Opublikowano

Czyli kupiłeś telefon, bo nie wiedziałeś że ma chiński system... Nie odpakowałeś go, to skąd wiesz, że ma chiński system? Nagle doczytałeś? Czy jak? :) 

A sama procedura nie jest skomplikowana... Każdy człowiek po przeczytaniu tutorialu by sobie poradził.

Opublikowano (edytowane)

I do tego nie ten dział, jest osobny dział na forum "giełda".

PS. W tytule wątku masz wpisane 95o ziko a nie 1ooo =P

Edytowane przez santos
Opublikowano

Nieodpakowany chiński :) To pewnie nie wiesz też jaki kolor bo pudełka nie otwierałeś :) Poza tym drogo coś. Lokalnie z OLX mam tutaj od ręki za tyle. skoro dajesz na forum to niech będzie jakaś zniżka dla osób stąd. Powiedzmy 900zł, wtedy to ma sens. No i tak jak masz wyżej napisane, masz dział 'Giełda".

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...