pablitto83 Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 W nowym viper mam taki problem, ze gdy wczytuje profile - zrobione wczesniej (po full wipe) nie wczytuje mi wszystkich ustawień. Np. sluchawki sa, a glosnik i BT jest na default. Probowalem kilka razy po wipie, zawsze to samo. Przywracalem majac widok zaawansowany, zawsze wgrane te same biblioteki Tap Tap from my MI2
AmyS Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Przy poprzedniej wersji, gdy chciałem wczytać profil ustawień dla słuchawek, to musiałem wyświetlić aktualne ustawienia Vipera dla słuchawek i wtedy w opcjach dać wczytanie profilu. W skrócie, aby wgrać ustawienia głośnika lub BT musisz przejść do ustawień głośnika lub BT i wtedy wczytać profil. Ale w najnowszej wersji widzę, że przy wczytywaniu profilu ustawień pojawia się pytanie, do czego chcemy zastosować profil ustawień.
pablitto83 Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Opublikowano 24 Marca 2014 O nic nie pyta co przywrocic. Na probe zapisalem profil bedac w ustawieniach glosnika. zmienilem pare opcji, po czym wczytalem ten zapisany profil. Nie przywrocilo zmian ktore wprowadzilem po savie profilu. Jestem na wersji systemu 4.28.2 bez micore, ale to nie powinno miec znaczenia. Biblioteki na b. wysoka jakosc dzwieku wgrane Tap Tap from my MI2
ZduneX25 Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 4.2.28 rzeczywiście nowy viper tam jest wgraj 4.3.21.
pablitto83 Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Opublikowano 25 Marca 2014 Czyzby w najnowszej wersji byl starszy viper? Sproubuje na 2gim systemie, moze sie nie bedzie gryzlo Tap Tap from my MI2
AmyS Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 W MIUI 4.3.21 jest najnowszy ViperFX 2.3.2.6.
Rekomendowane odpowiedzi