Gość xgleni Opublikowano 16 Stycznia 2017 Opublikowano 16 Stycznia 2017 54 minuty temu, kamillm napisał: Ale ktora? Chyba zgubiłem watek XD No mam od HTC Desire 510 aktualnie, i nie wiem czy kupić coś innego (?)
kamillm Opublikowano 16 Stycznia 2017 Opublikowano 16 Stycznia 2017 16 minut temu, xgleni napisał: XD No mam od HTC Desire 510 aktualnie, i nie wiem czy kupić coś innego (?) Spokojnie moze zostac, jesli nie denerwuje Cie czas ladowania to luz. Wazne zeby miala 5V i obojętnie jaki amperarz
Cherit Opublikowano 26 Stycznia 2017 Opublikowano 26 Stycznia 2017 (edytowane) Witam! Mam pytanie, czy Xiaomi mi4s jest przypadkiem kompatybilny, pasujący, pasuje do jakichś innych silikonowych case? Może trochę głupie pytanie, ale jednak przydałaby mi się odpowiedź. W ogóle po prostu nie mogę znaleźć żadnego case do telefonu z takich, które bym chciał Edytowane 26 Stycznia 2017 przez Cherit
don_kamillo Opublikowano 26 Stycznia 2017 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Nie spotkałem się. Na wielkość będzie pasować ten od Mi4c i pewnie Mi4i, ale tam głośniki inaczej rozmieszczone. Na aliexpresie szukałeś? Ogólnie mi szkoda go ładować w futerał, ładny jest. Mam szkło na obu stronach ok, z tyłu bardziej folie) i jest ok.Wysłane z mojego MI 4S przy użyciu Tapatalka
Cherit Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Właśnie na Aliexpress szukałem i znalazłem właśnie kilka fajnych, ale wszystkie miały w tytule że niby na Mi4s, jednak w wyborze było mi4 mi4i mi4c... ale nie s Również nie tylko mam obawy o sam głośnik, co o czytnik linii
don_kamillo Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 No to raczej nie będzie kompatybilnych z innych modeli, musi być pod konkretny. Zresztą producent raczej nie darowałby sobie, żeby robić takie uniwersalne akcesoria W ten sposób do każdego modelu musisz kupić osobny case.
Rekomendowane odpowiedzi