cosiepatrzysz Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Witam. Jestem szczęśliwą posiadaczką telefonu Redmi 3, aczkolwiek wystąpił mały problem. Mam w telefonie kartę sieci LycaMobile UK, Głównie chodzi o to, że nie chcą mi działać dane kontaktowe pomimo wykupieniu przeze mnie pakietu. Dostałam smsa z ustawieniami konfiguracji, ale niestety na model tego telefonu na stronie lycamobile.co.uk ich nie ma. Pytanie moje brzmi, czy jest ktoś w stanie pomóc ustawić mi APN ręcznie? (mowa jest cały czas o angielskim ustawieniu APN-u) pozdrawiam
paveu Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 3 sekundy w Google apn ustaw tak: Name - Lycamobile InternetAPN - data.lycamobile.co.ukUsername - lmukPassword - plusAPN type - If given a choice, select internet, if the keyboard appears enter default
cosiepatrzysz Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2017 Wszystko działa sprawnie! Dziękuję !!!!
cukru Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi