Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie telefon kupiłem z linku który podalem i kurcze czekam czekam czekam ..... i w końcu @ kiedy wysle fon, a gość że go zamówił i czeka na przesyłkę ponoć z polski mial być wrrrr, z aliexpress to bym se sam zamówił jestem zły na siebie zależało mi na czasie

Opublikowano

Mnie by zastanawiało jak telefon może dotrzeć do 8 dni z PL, skoro pocztą wiele razy listy dochodzą w 24h :D

Ogólnie 1550 PLN, gdzie na IBG kosztuje on 385.99 + 25$ to trochę sporo.

Opublikowano

Wiem wiem w tej cenie miał bym 64gb ale mial być w ciągu 5 dni i to tyle ponoć na jutro będzie i ciekawe czy nie podróbka nie wiem do końca jak to sprawdzić a jak fake to mu go odesle i wezmę z IBG

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie

Aby nie tworzyć nowego tematu, podepne sie pod istniejący.

Mam nadzieje ze autor wątku mi wybaczy ;)

Chce kupić telefon z aukcji: http://allegro.pl/nowy-xiaomi-mi3-z-pol ... 01565.html

Właściciel twierdzi że jest to 100% oryginał. Powiedział także że język PL już standardowo był wgrany.

Generalnie niemam 100% pewności że to oryginał.

Bardzo bym prosił o pomoc i ocene.

Z góry serdecznie dziekuje

Qube

Opublikowano

Jeju... wystarczy poczytać nasze forum albo chociaz ruszyć myszką i przeczytać instrukcję MIUIPolska dla MI2/MI3.

Jak ma wgrany polski język (rom MIUIPolska) to ma oryginał. Wystarczy zobaczyć screen z Informacje o telefonie. Jak jest logo MIUIPolska to ok.

Zresztą wydaje mi się, że oryginał bo podróbki MI3 zdarzają się rzadko.

Opublikowano

Panowie ja rozumiem.... jestem nowy powtarzają sie pytania.

Natomiast można z mojego postu wyciągnąć dość interesującą informacje.

Powtórze: sprzedający twierdzi że język PL był od nowości zainstalowany w telefonie. Stąd moje podejrzenia.

Uwierzcie mi, że zanim spłodziłem tego posta, wystarczająco przeglądnąłem forum pod tym kątem.

Sam jestem moderatorem forum i doskonale wiem co to jest za "fucha" ale nie oznacza że chciałbym być spuszczony po brzytwie.

Opublikowano

Hm no to warto sprawdzić. W przypadku multilang w opcjach zmiany języka jest ich ponad 20. Jeśli rom MIUIPolska to tylko 4 (dwa chińskie, angielski i polski).

Albo niech uruchomi telefon w recovery będzie wiadomo.

Opublikowano

Dziękuje, jest to pomysł.

Czytałem także, że jakiś kod można wpisać na stronie producenta.

Odwiedziłem tą stronę, ale połapać się w tych krzaczkach jest dosyć trudno ;)

Czy chodzi o te kody z naklejki z tyłu telefonu?

Opublikowano

No i jest to cudo raczej oryginalne ;) wygrany miuipolska i wszystko pięknie śmiga a i żobciążeń się cieszy z nowego (starego)s2.

-- 28 mar 2014, o 20:43 --

Żona miało być

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...