mejki Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Witam. Mam Xiaomi Mi4, MIUI 5.7.23 . W sumie taką konfigurację mam odkąd telefon zakupiłem i nigdy nie narzekałem. Od zawsze korzystałem z wbudowanej aplikacji do Poczty bo naprawdę jest dla mnie idealna i prosta. I problem zaczął się miesiąc temu, dosłownie z dnia na dzień. Próbowałem odświeżyć skrzynkę odbiorczą i po chwili pojawił się błąd "Nie można połączyć się z siecią". Oczywiście po podłączeniu do WiFi pobrało pocztę bez problemu. To samo tyczy się wysyłania wiadomości "na pakiecie" , pojawia się jakaś informacja i błąd z mieszanką liter i cyfr. Wszystko działa normalnie na pakiecie poza pocztą, która z dnia na dzień przestała. Jaki może być tego powód?
AdamKli Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Spróbuj wyczyścić dane aplikacji poczta, dodać konta na nowo. 1
mejki Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2017 4 minuty temu, AdamKli napisał: Spróbuj wyczyścić dane aplikacji poczta, dodać konta na nowo. Dziwne... Robiłem to już wcześniej i nie pomagało. Teraz pomogło, przynajmniej na razie, pobrało wiadomości do obecnej chwili. Zobaczymy jak będzie dalej, czy pobierze nowe i czy Push dalej będzie działać. Póki co dzięki bardzo
mrosi Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi