plrybak Opublikowano 11 Stycznia 2017 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Mam pytanie odnośnie przejścia z china dev na global. Chciałbym mieć język polski, z poradników wgrałem china dev przez miflash myśląc że jest tam język polski. Teraz chce przejść na global stable ( podobno polski jest ) i pytanie, mam to zrobić znowu przez MIflash czy można z poziomu telefonu? Rozumiem że do tego nie trzeba odblokowywać bootloadera? Mój rom: MIUI 8 7.1.5 Beta.
mariusz.ur Opublikowano 11 Stycznia 2017 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Z china nie przejdziesz do global z poziomu telefonu . Zainstaluj global miflashem tak samo jak wgrywałeś china
plrybak Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2017 Dzięki za szybką odpowiedź, będę dzisiaj flashował, wolałem się upewnić ponieważ strasznie ten program wygląda podczas całego procesu Przy zablokowanym bootloaderze chyba nie ma szans na całkowite uwalenie telefonu?
luki! Opublikowano 11 Stycznia 2017 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Jak przeczytasz ze zrozumieniem poradnik który jest na forum to ryzyko uwalenia zminimalizujesz do zera. 1
Rekomendowane odpowiedzi