yabol Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Witam, mam od ok. 2 miesięcy w/w telefon, ogólnie sprawuje się bardzo dobrze, jednak często przy używaniu snapchat/instagram bądź inne aplikacje (gry) przez które można oglądać filmiki telefon zaczyna mulić, zawiesza się, przyciski kompletnie nie reagują. Czasami zostaje jedynie reset. Czy ktoś z Was ma pojęcie dlaczego tak może być? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali M Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Nie tan dział. Jesteśmy na redmi 4, a nie note 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 A na forum siedzą wróżki . Wybacz, ale moja kula do przepowiadania usterek jest w czyszczeniu, ma niezły przerób na tym forum, bo żaden z "pilnie potrzebujących pomocy" nie podaje ŻADNYCH istotnych informacji... "Nie działa mi, zróbcie, żeby działało" to tak w skrócie... Podrzuć screen z info o systemie... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts