Przemass Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Jak w tytule,czy jest ktoś na forum z Poznania lub okolic kto mògłby mi wgrać MIUI Polska ? Odwdzięczę się Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Poohacz79 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Jest Ale bez problemu można to zrobić samemu. Nie wymaga to wiele czasu. Wystarczy poczytać to forum. 1
Przemass Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2017 Nigdy tego nie robiłem i wolę nie,nie chcę mieć cegły Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Poohacz79 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Jak będziesz się trzymał instrukcji to nie ma mowy o cegle.
jan1994 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Ja uważam, że instrukcje są napisane niezbyt dokładnie i koś kto to robi pierwszy raz raczej na pewno ucegli Mi5. Dużo osób ma problem z odblokowaniem bootloadera - tu uceglenie telefonu jest mało prawdopodobne. Ja bym jednak zdecydował się na osobę, która to już robiła. 1
Nezumi Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Bez przesady, cała masa osób robi według poradników z forum i dają radę. Włączyć myślenie i w 10minut macie telefony ogarnięte... 1
Rekomendowane odpowiedzi