Hansoll Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) Witam wszystkich. Od jakiegoś tygodnia jestem posiadaczem Redmi 3s 3/32 wersja z Band 20, MIUI 8 Global 6.12.29 Beta. Zakupiłem go od Goldwaya. Do tej pory wszystko było ok, net śmigał aż miło. Wieczorem telefon działał normalnie a rano już nie. Wczoraj rano zauważyłem że działa mi tylko jedna karta sim, drugiej w ogóle nie widzi telefon, zamieniałem miejscami karty i karty sim są sprawne. Działa tylko druga sim ta hybrydowa. Przywróciłem ustawienia fabryczne i nie pomogło. Miał ktoś taki przypadek? Co z tym zrobić? Edytowane 5 Stycznia 2017 przez Hansoll
FromWP Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zaatakować Goldwaya, najprawdopodobniej szlag trafił gniazdo SIM.
tomayw Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Albo karta źle umieszczona (nie podejrzewam) R3S
Krukruk Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Próbowałeś może konfiguracji z microSD i SIM? Może to jakoś wymusi pracę drugiego gniazda
Rekomendowane odpowiedzi