fajcik18 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Witam ! Otóz moj problem polega na tym ze nie działa mi wi-fi w telefonie oraz bloototh . Po wlaczeniu suwaczka wi-fi nic sie nie dzieje suwak nie chce sie przesunac ? Wiecie moze co zrobic ? Telefon na pewno oryginalny.
Zexon72 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Jaka wersja systemu na pokładzie? Daj zrzut ekranu z informacje o telefonie.
fajcik18 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2017 nie mam bardzo jak zrzutu wkleić bo po podłaczeniu pod usb mam tylko ladowanie nie wiem jak zmienic na pliki przez bt nie wysle i przez wifi tez na inny tel bo nie dziala, zrobilem zdj innym telefonem.
flexeii Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Najlepiej zaktualizuj do najnowszej wersji xiaomi.eu
fajcik18 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2017 Czyli będę musiał pobrać ta aktualizacje przez transfer danych .? Po aktualizacji to samo przez telefon.. :/ Widzę nikt nie pomoże dzięki bardzo
Rekomendowane odpowiedzi