latet Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 3 minuty temu, Przemass napisał: Czyli ja też bo mam Global.... Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Zgadza się. Twój wybór, czy używasz Globala czy "EU". Często ludzie pytają "co lepsze" i zdania są podzielone. Ale akurat w tym przypadku (gdy komuś zależy na działaniu OIS w Mi5) no to wybór wydaje się oczywisty.
Przemass Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2017 Chętnie bym wgrał Pl ale sam tego nie zrobię...Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
latet Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 2 godziny temu, Przemass napisał: Chętnie bym wgrał Pl ale sam tego nie zrobię... Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Jest instrukcja, większość osób sobie radzi. Jak nie chcesz sam, to poproś kogoś z forum kto mieszka niedaleko. Chętnych do pomocy tu nie brakuje.
Przemass Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2017 Właśnie to zrobiłem zakładając oddzielny temat ale na razie chętnych brak 🤔Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
majdan12 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Dnia 7.01.2017 o 08:05, Przemass napisał: Właśnie to zrobiłem zakładając oddzielny temat ale na razie chętnych brak Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Ja ci mogę pomóc,już miałem kontakt z Mi 5 i odblokowanie Bootloader,instalacja TWRP i Xiaomi.eu + dodatki MIUI Polska. Na PW wyśle ci mój numer GG,żeby się móc kontaktować przez szybkie wiadomości GG.
Rekomendowane odpowiedzi