AlfPaczino Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 witam, jaka będzie prosta apka do obslugi sms? zalezy mi, aby była w miare podobna do oryginalnej, ale ucinała ogonki i miala powiadomienia pop up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalo Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Go sms Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Oryginalna też może ucinać ogony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlfPaczino Posted March 16, 2014 Author Share Posted March 16, 2014 go sms ma mase zbednego badziewa i reklamy, Nie dzieki. jak to ustawic w oryginalnej apce? mam sgs2 i najnowszego na dzisiejszy dzien miui Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalo Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 No to po co sie pytasz jak wiesz lepiej? Jest wersja pro. Wgrywac paczke pod recovery po kazdej aktualizacji. Temat jest w MIUI/modyfikacje techniczne Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlfPaczino Posted March 16, 2014 Author Share Posted March 16, 2014 miałem również wersje pro. Nie jestem z niej zadowolony. Pytam dlatego, ze nie chce instalować badziewia i testować po kolei każdej aplikacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalo Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Ogolnie to wszystko poza go sms bedzie badziewiem... Zostaje Ci mod. Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlfPaczino Posted March 17, 2014 Author Share Posted March 17, 2014 jeśli ktoś będzie miał podobny problem to polecam sprawdzić -Textra -Handcent SMS obie apki rewelacyjne i aż piękne w swej prostocie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmylna Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Handcent ma problemy z mms-ami. Jak nie korzystasz to może być. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablitto83 Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Textra nie pokazywala mi nowych wiadomosci, do tego problemy z mms. Wiadomosci musialem odczytywac na wbudowanej apce, w ktorej mialem wylaczone powiadomienia. Od tamtego czasu stoje na stockowej + mod (jak masz sgs2 to mitools powinno zalatwic sprawe) Tap Tap from my MI2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts