Vaxador Opublikowano 30 Grudnia 2016 Opublikowano 30 Grudnia 2016 (edytowane) Zainstalowałem dzisiaj MIUI 8.1 i miałem błąd: nie mozna sprawdzic stanu bezpieczenstwa. Więc spróbowałem zainstalować MIUI 8.1 stabilna i po tym telefon nie chce sie uruchomic, przez komputer rowniez nie moge wlaczyc recovery. Mialem juz MIUI 8 polska tylko przez ten blad chcialem sprobowac z inna wersja ;-; Prosze o pomoc Po próbie uruchomienia telefon wyswietla dwa razy logo Mi i miga czerwona dioda ;-; Edytowane 30 Grudnia 2016 przez Vaxador
Vaxador Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2016 3 minuty temu, mariusz.ur napisał: Masz zablokowany bootloader Czyli zablokował się podczas instalacji xiaomi.eu 8.0?
mariusz.ur Opublikowano 30 Grudnia 2016 Opublikowano 30 Grudnia 2016 (edytowane) Spróbuj odblokować ponownie w mi unlock , jeśli nie da rady to możesz spróbować w fastboot z taką komendą - fastboot oem unlock-go , jeśli to też nie pomoże to pozostaje miflash instalacja w trybie edl Komenda do sprawdzenia bootloadera fastboot oem device-info Edytowane 30 Grudnia 2016 przez mariusz.ur
Rekomendowane odpowiedzi