dyploy Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 1. Szukałem już wszędzie w ustawieniach i na forum jak dezaktywowac lampę błyskowa podczas gdy ktoś do mnie dzwoni.? 2. Jak ustawić aplikacje żeby ona nigdy się nie włączala. Jest to antywirus, czasami wchodzę lewym klawiszem funkcyjnym i zamykam wszystkie apki i wtedy też antywirus się zamyka. Na huawei p8 żony można dodać taka apke i ona jest zawsze włączona. Mam miui 8.1.1.0 global.
Blom Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 telefon -> przycisk menu -> przychodzące połączenia -> pulsowanie flesza. 2. po co ci antywirus? Po pierwsze na Androidzie jest on totalnie zbędny, po drugie w MIUI jest wbudowany antywirus(panel sterowania). 1
FromWP Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 2 minuty temu, dyploy napisał: Szukałem już wszędzie w ustawieniach i na forum jak dezaktywować 1. Odpalasz telefon, klikasz w lewy dolny klawisz funkcyjny i Ustawienia połączeń przychodzących, Pulsowanie flesza. 2. Chyba nie wyłączała. Musisz założyć kłódkę. Jak masz odpaloną aplikację i tym lewym klawiszem wejdziesz w otwarte aplikacje, przesuwasz do dołu tą która ma nie być zamykana, pojawia się kłódka, klikasz w nią i już nie będzie zamykana. Jeszcze trzeba by ją dodać do autostartu w Panelu sterowania. Zainstaluj Samouczek Miui ze sklepu to dowiesz się wielu rzeczy. 9 minut temu, Blom napisał: w MIUI jest wbudowany antywirus(panel sterowania). Dokładnie, niczego więcej nie potrzeba i nie musi być non stop włączony.
dyploy Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2016 Wielkie dzięki za pomoc Zainstaluje samouczek pozdro
Rekomendowane odpowiedzi