Vaxador Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 (edytowane) Więc tak robię wszystko według wskazówek: Instalujemy Fastboot wg FAQ - udało się Umieszczamy pobrane wcześniej recovery (twrp.img) w katalogu z fastboot.exe - i tutaj nie rozumiem co mam zrobić, wyjaśni ktoś? Otwieramy wiersz poleceń (ctrl+shift+prawy przycisk myszy w oknie eksploratora) Przechodzimy do fastboot na telefonie (przycisk głośność-dół + power) Sprawdzamy obecność urządzenia fastboot devices (musi się pokazać ID) Następnie: fastboot flash recovery twrp.img - i przez to nie mogę zrobić tego punktu Edytowane 29 Grudnia 2016 przez Vaxador
MiD Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 27 minut temu, Vaxador napisał: Więc tak robię wszystko według wskazówek: Instalujemy Fastboot wg FAQ - udało się Umieszczamy pobrane wcześniej recovery (twrp.img) w katalogu z fastboot.exe - i tutaj nie rozumiem co mam zrobić, wyjaśni ktoś? Otwieramy wiersz poleceń (ctrl+shift+prawy przycisk myszy w oknie eksploratora) Przechodzimy do fastboot na telefonie (przycisk głośność-dół + power) Sprawdzamy obecność urządzenia fastboot devices (musi się pokazać ID) Następnie: fastboot flash recovery twrp.img - i przez to nie mogę zrobić tego punktu umieścić plik twrp.img w katalogu, w którym masz plik fastboot.exe, a nie w katalogu ze skrótem do pliku fastboot.exe 1
Vaxador Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2016 1 godzinę temu, MiD napisał: umieścić plik twrp.img w katalogu, w którym masz plik fastboot.exe, a nie w katalogu ze skrótem do pliku fastboot.exe Dalej to samo :/ Proszę niech ktoś pomoże ;f
ahr Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 26 minut temu, Vaxador napisał: Proszę niech ktoś pomoże A włącz w eksploratorze pokazywanie rozszerzeń plików. Czyżby Twój obraz twrp nazywał się twrp.img.img w tej chwili? 2
Vaxador Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2016 23 minuty temu, ahr napisał: A włącz w eksploratorze pokazywanie rozszerzeń plików. Czyżby Twój obraz twrp nazywał się twrp.img.img w tej chwili? Zmieniłem nazwę na twrp_kenzo i wyskoczyło coś takiego:
lockerek Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 zgubiłes jedno słowo doczytaj poradnik 1
Vaxador Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2016 14 minut temu, luki! napisał: Na to wygląda... Coś ogarnąłem i jest aktualnie: To dobrze? ;v Dobra jestem debilem... Teraz pytanie na telefonie wyskoczyły chińskie krzaki i nie wiem które kliknąć ;v po prawej czy po lewej?
lockerek Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 (edytowane) Co ty tworzysz kolego... fastboot flash recovery twrp_kenzo Sam wkleiłeś i nie wiesz co piszesz ? Zgubiłes recovery.Wczesniej 2 razy nazwałes plik twrp.img sam plik jest jako .img wiec wystarczy jak bedzie"twrp", a w konsoli piszesz juz "twrp.img",ale teraz zmieniłeś na kenzo Edytowane 29 Grudnia 2016 przez lockerek 1
Vaxador Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2016 1 minutę temu, lockerek napisał: Co ty tworzysz kolego... fastboot fastboot flash recovery twrp_kenzo Sam wkleiłeś i nie wiesz co piszesz ? Zgubiłes recovery.Wczesniej 2 razy nazwałes plik twrp.img sam plik jest jako .img wiec wystarczy jak bedzie"twrp", a w konsoli piszesz juz "twrp.img",ale teraz zmieniłeś na kenzo Już ogarnąłem teraz mam problem z krzakami w recovery ;v
Vaxador Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2016 1 minutę temu, lockerek napisał: Z jakimi krzakami ? Jezyk ? No włączyło się recovery po Chińsku ;v
lockerek Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Próbuj zmienić na angielski/polski, a skąd pobierałeś twrp ? 1
Vaxador Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2016 z tej strony była w poradniku https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=50678
lockerek Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Próbuj jakoś A jak nie to https://twrp.me/Devices/ Stąd pobierz TWRP,tylko dobierz do swojego telefonu i bedziesz miał od razu po angielsku 1
Vaxador Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2016 1 minutę temu, lockerek napisał: Próbuj jakoś A jak nie to https://twrp.me/Devices/ Stąd pobierz TWRP,tylko dobierz do swojego telefonu i bedziesz miał od razu po angielsku Znalazłem Chciałbym Wam bardzo podziękować, gdyby nie Wy nigdy bym tego nie zrobił <3
mrosi Opublikowano 30 Grudnia 2016 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
mrosi Opublikowano 17 Lipca 2019 Opublikowano 17 Lipca 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi