Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy to normalne, że po instalacji dodatków MIUIPolska pojawia się tylko część zestawu? Działa mi tylko blokowanie reklam, natomiast nie mam dodatkowej klawiatury Xperia oraz Samouczka.

Opublikowano

Raczej nie, cos nie tak poszło. Ja na wersji z 22.12 mam wszystkie dodatki - tej ostatniej nie instalowałem bo większych zmian nie było

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem o co chodzi, problem się powtrórzył po zmianie romu z wersji dev na wersję stabilną. Instalują się wszystkie dodatki z wyjątkiem klawiatury Xperia. Próbowałem kilkanaście razy, wipe dalvik/cache też robiony. Klawiatura po prostu nie instaluje się.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 13.01.2017 o 19:30, toster napisał:

Nie wiem o co chodzi, problem się powtrórzył po zmianie romu z wersji dev na wersję stabilną. Instalują się wszystkie dodatki z wyjątkiem klawiatury Xperia. Próbowałem kilkanaście razy, wipe dalvik/cache też robiony. Klawiatura po prostu nie instaluje się.

To.na stabilnej te dodatki tez hulaja? Heh, myslalem, ze one tylko dla dev sa wrzucane :-D

• Like 1
Opublikowano
Dnia 01/13/2017 o 19:30, toster napisał:

Spróbuj tego: (Naprawa ustawień SELinux). Uruchom TWRP (Recovery) w głównym jego menu wchodzisz w opcję: Zaawansowane -> Uprawnienia -> Przesuń, aby naprawić - przesuwasz trzy niebieskie strzałki w prawo, na końcu wchodzisz w opcję Restart i wybierasz System co zrestartuje cię do systemu Miui8.

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...