toster Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam, Czy to normalne, że po instalacji dodatków MIUIPolska pojawia się tylko część zestawu? Działa mi tylko blokowanie reklam, natomiast nie mam dodatkowej klawiatury Xperia oraz Samouczka.
siesiu Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Raczej nie, cos nie tak poszło. Ja na wersji z 22.12 mam wszystkie dodatki - tej ostatniej nie instalowałem bo większych zmian nie było
toster Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2016 Ok, zainstalowałem raz jeszcze i wszystko jest.
toster Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2017 Nie wiem o co chodzi, problem się powtrórzył po zmianie romu z wersji dev na wersję stabilną. Instalują się wszystkie dodatki z wyjątkiem klawiatury Xperia. Próbowałem kilkanaście razy, wipe dalvik/cache też robiony. Klawiatura po prostu nie instaluje się.
Szyszonek Opublikowano 24 Stycznia 2017 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Dnia 13.01.2017 o 19:30, toster napisał: Nie wiem o co chodzi, problem się powtrórzył po zmianie romu z wersji dev na wersję stabilną. Instalują się wszystkie dodatki z wyjątkiem klawiatury Xperia. Próbowałem kilkanaście razy, wipe dalvik/cache też robiony. Klawiatura po prostu nie instaluje się. To.na stabilnej te dodatki tez hulaja? Heh, myslalem, ze one tylko dla dev sa wrzucane 1
Bishop Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Dnia 01/13/2017 o 19:30, toster napisał: Nie wiem o co chodzi, problem się powtrórzył po zmianie romu z wersji dev na wersję stabilną. Instalują się wszystkie dodatki z wyjątkiem klawiatury Xperia. Próbowałem kilkanaście razy, wipe dalvik/cache też robiony. Klawiatura po prostu nie instaluje się. Spróbuj tego: (Naprawa ustawień SELinux). Uruchom TWRP (Recovery) w głównym jego menu wchodzisz w opcję: Zaawansowane -> Uprawnienia -> Przesuń, aby naprawić - przesuwasz trzy niebieskie strzałki w prawo, na końcu wchodzisz w opcję Restart i wybierasz System co zrestartuje cię do systemu Miui8.
Rekomendowane odpowiedzi