Kristyan Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Cześć, jedna rzecz która mnie niepokoi to gwarancja. Jeśli kupie juz MI2S na ibuygou to odpukać coś by się stało, szybka pęknie (to prawda że MI2S ma Gorilla Glass?), zepsuję gniazdo USB albo cokolwiek innego się stanie to jak wygląda procedura serwisu gwarancyjnego? Co się po kolei dzieje, wysyłka na czym koszt i ile to trwa?
AmyS Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 W razie jakichś problemów z telefonem i skorzystania z rocznej gwarancji, trzeba wysłać telefon do Chin do ibuygou. Jak się nie mylę to trzeba jeszcze przedstawić numer zamówienia. Kiedyś czytałem, że nawet nie zabraliby się za naprawę telefonu, tylko wysłaliby nowy egzemplarz. Co do zabezpieczenia ekranu to MI-2S ma Dragontrail Glass.
ZduneX25 Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 http://forum.android.com.pl/f381/reklam ... on-352688/
kleryk88 Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 a z drugiej strony stłuczenie ekranu jest chyba uszkodzeniem mechanicznym i nie podlega gwarancji
Lalo Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 MI2S ma szklo dragon trail. Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Kristyan Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Opublikowano 12 Marca 2014 Ok, a nie ma jakiegoś serwisu Xiaomi w Polsce? Oczywiście może być płatny.
Lalo Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Nie ma zadnego serwisu xiaomi w europie. Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Lalo Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Ale to nie bedzie naprawa gwarancyjna. Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Robert Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Jak napisał kolega, może być płatny Wysłane z mojego MI 2S
Kristyan Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Opublikowano 13 Marca 2014 Tak, znaczy chodzi mi o to, że w razie czegoś chciałbym wysłać tel do jakiegokolwiek fachowego () serwisu, który oczywiście się zna i używa oryginalnych części Xiaomi ¦¦¦¦¦¦ Ace² ¦¦¦¦¦¦
Lalo Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Nie ma takiego, jak bedziesz chcial naprawic w europie, tracisz gwarancje producenta, ktora wynosi rok czasu. Nie ma dostepu w europie do czesci xiaomi. Ale te czesci xiaomi to wiekszosc pochodzi z innych telefonow. Nie xiaomi. Serwis producenta tylko w chinach, w Polsce sa serwisy, ktore maja fachowcow i potrafia naprawic wszystko, tylko trzeba taki znalezc, bo wielu jest partaczy. Tylko tracimy gwarancje i tak tylko rok jej mamy. Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi