kiko13 Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 Po ostatniej aktualizacji komputer "nie widzi" plików w telefonie. Czy można temu jakoś zaradzić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 1 godzinę temu, kiko13 napisał: Po ostatniej aktualizacji komputer "nie widzi" plików w telefonie. Czy można temu jakoś zaradzić? Jakby to powiedzieć... I nie zobaczy, dopóki nie kupisz zestawu do odbioru telewizji satelitarnej firmy Arcon, ul. Koszykowa 30 Warszawa... A poważnie. Po wgraniu nowego ROMu komputer traktuje telefon jak nowe urządzenie, zatem uruchamiasz Menadżera urządzeń -> P-Klik na urządzeniu z żółtym trójkątem (pewnie będzie to "Urządzenie USB") -> Aktualizuj sterownik -> Zainstaluj sterownik ręcznie -> Pozwól mi wybrać z listy sterowników dostępnych na moim komputerze -> wyszukaj pozycję "Urządzenia przenośne" (są dwie, więc sprawdź jedną i drugą) -> wybierz "Urządzenie MTP USB" -> Dalej. Sterownik zostanie zainstalowany. WAŻNE: wybierz "Sterownik MTP USB", a nie "Sterownik MTP". Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiko13 Posted December 27, 2016 Author Share Posted December 27, 2016 Dziękuję za... naprowadzenie. Tak, naprowadzenie, bo nieco inaczej dalej wygląda niż napisałeś ale najważniejsze że udało się. Żeby nie tworzyć nowego wątku po raz kolejny... Miałem zaraz po kupnie telefonu ciekawy(moim zdaniem) wygląd zegara tzn. Duże cyfry godziny i mniejsze minuty, czy da sie to jakoś znaleźć, ustawić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 3 godziny temu, kiko13 napisał: Dziękuję za... naprowadzenie. Tak, naprowadzenie, bo nieco inaczej dalej wygląda niż napisałeś ale najważniejsze że udało się. Żeby nie tworzyć nowego wątku po raz kolejny... Miałem zaraz po kupnie telefonu ciekawy(moim zdaniem) wygląd zegara tzn. Duże cyfry godziny i mniejsze minuty, czy da sie to jakoś znaleźć, ustawić? To co opisałem dotyczy systemu Windows 10. Być może stąd różnica. Zegar MIUI - uszczypnąć ekran główny, kliknąć ikonkę w prawym górnym rogu widżetu zegara, wybrać "Lokalnie" i tam wybrać zegar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiko13 Posted December 27, 2016 Author Share Posted December 27, 2016 Przepraszam... a widzisz tam taki zegar o jakim napisałem? Ja nie widzę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 38 minut temu, kiko13 napisał: Przepraszam... a widzisz tam taki zegar o jakim napisałem? Ja nie widzę. Tak. Tyle tylko, że ja mam MIUI Polska/EU... Myślę o takim zegarze, jak na pierwszym zdjęciu na tej stronie: https://miuipolska.pl/o-romie-miuipolska/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiko13 Posted December 27, 2016 Author Share Posted December 27, 2016 Tak, o taki chodzi. Ja mam MIUI Global 8.1 ale wcześniej miałem taki zegarek do momentu aktualizacji czyli... poszło w las Dziękuje bardzo za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts