Thedomel Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 (edited) Witam, kiedy blokuje ekran dosłownie na 2-3 minutki pokazuje mi na pasku powiadomień informacja o tym i jest przycisk odłącz, a jak nacisne obok to uruchamia się menadżer plików. Po dłuższym przytrzymaniu powiadomienia otwierają się "ustawiania" interfejsu i jest opcja o powiadomieniach ale nie da się jej wyłączyć. I pytanie jak to wyłączyć? Bo co wykasuje powiadomienie to po blokadzie ekranu znowu się pojawia. Edited December 26, 2016 by Thedomel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thedomel Posted December 27, 2016 Author Share Posted December 27, 2016 (edited) 6.12.22 Od kiedy miałem xiaomi.eu ciągle miałem te powiadomienie, nawet dzisiaj a teraz znowu nie ma już, trochę to jest dziwne. Edit: Znowu to jest. Edited December 27, 2016 by Thedomel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali M Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 Ja mam wersję 6.12.8 i też pojawia mi się to powiadomienie średnio raz na dzień. Czasem 2 razy dziennie, czasem 2 dni przerwy- nie wiem od czego to zależy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siesiu Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Zaktualizuj soft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArBuz2o0o Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Mam najnowszy soft i również dręczy mnie problem tego "natarczywego" powiadomienia. Czy ktoś rozwikłał już zagadkę i zna na nie sposób? Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thedomel Posted March 10, 2017 Author Share Posted March 10, 2017 Dnia 6.02.2017 o 01:04, ArBuz2o0o napisał: Mam najnowszy soft i również dręczy mnie problem tego "natarczywego" powiadomienia. Czy ktoś rozwikłał już zagadkę i zna na nie sposób? Powiem ci że jak kupiłem nową kartę pamięci to powiadomienia już się nie pojawiają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArBuz2o0o Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 Dnia 10.03.2017 o 08:19, Thedomel napisał: Powiem ci że jak kupiłem nową kartę pamięci to powiadomienia już się nie pojawiają. Nie wiem. Mi przestały się pojawiać po którejś aktualizacji. Karta ta sama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts