Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,mam problem,w początkowych opcjach ustawieniach telefonu w zakladce connect to network nie pojawia mi sie żadna siec,chociaż mam właczone non stop wifi.Gdy już pomine te wszystkie ustawienia,nie moge wlaczyc wifi,gdy przesuwam pasek żeby właczyć to odrazu sie wyłacza,nie moge wlaczyc z paska powiadomien wifi,poprostu nie odpowiada.Prosze serdecznie o pomoc,z góry dzięki

ps:tak na marginesie wersja mojego miui polska to 6.12.22(najnowsza)

Edytowane przez Redos
Opublikowano

Tak mialem wifi na wersji stable,pozniej developer china dev,nastepnie instalowałem miui polska w wersji 6.12.16 wszystko bylo wporządku.Po zainstalowaniu najnowszego miui polska wifi przestalo dzialac,moze najlepszym wyborem bedzie cofniecie sie do wersji stable ?

Opublikowano

Możliwe, że to bug softowy ale zanim to zaraportujesz, wcześniej osobiście wygrałbym miupolska tylko z uprzednim pełnym wipe w TWRP.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
3 godziny temu, bird1003 napisał:

Możliwe, że to bug softowy ale zanim to zaraportujesz, wcześniej osobiście wygrałbym miupolska tylko z uprzednim pełnym wipe w TWRP.

Jak mam zrobic ten pełny wipe w twrp ?.I jaka wersja miui polska ?

Opublikowano

Zgodnie z z obrazkami 72 do 74 w tutorialu @Redmi2.

Zrób to przed wgraniem Romu.  Spróbowałbym raz jeszcze 6.12.22. Nie instaluj później dodatkowo żadnych modów, sprawdź najpierw czy działa.

Opublikowano (edytowane)

nici z tego z menu instalacyjnego nie pokazuje mi wifi 

wersja miui polska:6.12.22

Edytowane przez Redos
Opublikowano
22 godziny temu, bird1003 napisał:

To wróć do wersji 6.12.16 i sprawa się wyjaśni jeżeli będzie działać.

Niestety nie dziala,moze wraz z aktualizacja wyjdzie jakas latka naprawiajaca ten bug

Opublikowano

Skoro wcześniej na starszej wersji miałeś wifi a teraz nie masz to troche dziwne. A spróbuj jeszcze zainstalować china dev i zobacz czy wtedy tez problem sie pojawia

Opublikowano
Dnia 27.12.2016 o 18:15, bird1003 napisał:

Skoro wcześniej na starszej wersji miałeś wifi a teraz nie masz to troche dziwne. A spróbuj jeszcze zainstalować china dev i zobacz czy wtedy tez problem sie pojawia

Dalej to samo,poczekam na nowa aktualizacje miui 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

A inne urządzenia widzą Twoją sieć? Tylko nie te już połączone, tylko np. nowy laptop albo telefon, który nie był wcześniej połączony z Twoją siecią.
Może w routerze masz wyłączone rozgłaszanie SSID (lub inaczej - włączone ukrywanie nazwy sieci)...

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...