Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Dzisiaj zauważyłem uruchamiając ponownie Redmi Note 3 Pro bad pixele na czarnym tle. Ustawiłem jasność na max i teście serwisowym sprawdziłem. Na czarnym tle widać ich najwięcej. Na innych kolorach nie widać. Można ewentualnie wtedy dopatrzyć się już pojedynczych. Wyświetlacz to boe. Telefon używam dopiero 5 miesięcy. Po dwóch miesiącach zauważyłem też jasną plamkę. Rozumiem, że wyświetlacz do wymiany. Nie wiadomo kiedy padnie całkowicie. Wiecie może jak długo micenter realizuje gwarancyjnie wymianę? W ciągu tygodnia (w poniedziałek oddaję, w piątek odbieram) da radę to zrobić?

Opublikowano

Biała plamka to ewidentnie wina noszenia telefonu z kieszeni (tylnej, ale niekoniecznie)  i silnego nacisku, a wiec raczej wymiana gwarancyjna odpada.

Opublikowano

Nigdy nie noszę telefonu w tylnej kieszeni. Poza tym, to gdzie nosić telefon jak nie w kieszeni? Ta plamka to malutka jaśniejsza kropka. Sam w pewnym autoryzowanym serwisie znanej marki wymieniamy normalnie gwarancyjnie nawet dużo większe plamki. Czytam właśnie też, że inne serwisy innych znanych telefonów też to gwarancyjnie robią.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...