Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej to mój pierwszy temat na tym forum, po zakupie Redmi 3s staram się zmienić rom na miui polska. Wątek o odblokowywaniu przeczytany:) Mój problem jest następujący podczas odblokowywania telefonu apka unlock widzi telefon ale po osiągnięciu 50% dostaję komunikat że nie rozpoznał modelu telefonu. Sterowniki instalowałem już kilkukrotnie i nic nie pomaga:( Telefon reaguje na komendy w aplikacji fastboost. 

Opublikowano (edytowane)

U mnie to blokowalo. Musisz szukać. Jest dużo tematów. 

Życzę wesołych świąt i powodzenia. 

A i jeszcze jedno, zaleca się logować nie adresem,a id konta w aplikacji do  odblokowania oczywiście. 

Edytowane przez maciek04
Opublikowano

Ostatnie logowanie wykonałem przez nr ID i też na 50% program unlock się wyłącza;/ dodam jeszcze że mam miui global 7.1 a na kompie win 10
Czy przy zablokowanym bootloaderze mogę jakoś flashowac rom? bądź choćby twrp? potem już będę miał z górki
Dzieki Maciek za życzenia rowniez wszystkim na forum Wesołych Swiąt

Opublikowano

ok udało mi się wgrać miflashem najpierw china dev a nastepnie global wersjia miui 8 i juz chyba tak zostanie bo nadal nie moge odblokowac unblockiem;/

Opublikowano

Coś wątpię, że przeczytałeś kompendium wiedzy. Przecież jest tam jasno napisane, że odblokowanie bootloadera odbywa się tylko na china dev, na którym należy być zalogowanym na numer ID, a nie adres e-mail czy numer telefonu. 

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...