Matiasik Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Witam. Mam taką sprawę. Obecnie posiadam takie MIUI(chyba syfiaste). Czy jak ściągnąłem teraz najnowszy global stable z en.miui.com za pomocą telefonu, to mogę zainstalować normalnie z poziomu telefonu? I czy jak nie mam folderu "download_rom" to go utworzyć i przenieść tam ten plik? Z góry dzięki!
Acid Opublikowano 24 Grudnia 2016 Opublikowano 24 Grudnia 2016 No bez dwóch zdań syf. Tu zainteresuj się inną metodą. Flash Globala prawdziwego przez MiFlash z trybu EDL. Na forum są instrukcje. Wysłane z mojego MI 5
Matiasik Opublikowano 25 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2016 Nie wiem czemu, ale nie mam pliku flash_all.bat. Jak klikam w "Advanced" to jest niby ten plik, ale jak klikam w "Browse" to nie wiem w sumie skąd ten plik widzi. Nie wiem, czy mam tak zostawić?
rawyolks Opublikowano 25 Grudnia 2016 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Podepnę się pod temat. Co to dokładnie znaczy, że global stable nie wspiera odblokowanego bootloadera? Po wgraniu on mi sam go zablokuje czy w ogóle nie będzie chciał się wgrać?
Horpah Opublikowano 25 Grudnia 2016 Opublikowano 25 Grudnia 2016 każde wgranie przez miflash blokuje bootloader, możesz go odblokować po upływie miesiąca od ostatniego odblokowywania.
Nezumi Opublikowano 26 Grudnia 2016 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi