Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam !

Od sierpnia jestem dumnym posiadaczem Redmi Note 3 Pro z którego jestem bardzo zadowolony (w wersji ze SnapDragon'em) mam okazję sprzedać telefon i zastanawiałem się czy nie kupić Redmi Note 4 Pro ponieważ przemawia do mnie to że głośnik nie jest na pleckach lecz mam jedno ale ponieważ wersja 4 PRO ma procesor MediaTek Helio X20 do którego jestem sceptycznie nastawiony.

Co myślicie bo sam nie wiem co robić i chciałbym zasięgnąć opinii dalej.

Podsumowując:

PRO 4:

+ Głośnik nie jest na pleckach

? MediaTek Helio X20 GPU: ARM Mali-T880

PRO 3:

+ SnapDragon 650 GPU: Adreno 510

- Głośnik jest na plecach urządzenia i czasami sprawia mi to problemy jak położę telefon na łóżku lub na stole

Nie wiem czy sprzedawać telefon czy nie. Z tego jestem bardzo ale to bardzo zadowolony.

Chyba że macie jeszcze jakaś inna propozycję co by można zamiast tego redmi note 4 pro ale w podobnej kwocie.

Pozdrawiam !

Adam

Edytowane przez xLeszczu
Opublikowano
5 godzin temu, Decybelek napisał:

RN3P ma quick charge :)

OO dziękuję rzeczywiście ta wersja ze SnapDragon'em ma QuickCharge tak długo żyłem w niewiedzy :D

Opublikowano

Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.

Opublikowano

Dobrze po dłuższym przemyśleniu nie zmieniam telefonu ponieważ jedyna różnica która jest na korzyść Redmi Note 4 Pro to głośniki, lecz w swojej Pro 3 już przyzwyczaiłem się do głośnika na pleckach.

Podsumowując nie opłaca zamieniać Redmi Note 3 Pro na Redmi Note 4 Pro.

Pozdrawiam, dziękuję za pomoc i Życzę wszystkim Wesołych Świąt :D

Adam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...