xLeszczu Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 (edytowane) Witam ! Od sierpnia jestem dumnym posiadaczem Redmi Note 3 Pro z którego jestem bardzo zadowolony (w wersji ze SnapDragon'em) mam okazję sprzedać telefon i zastanawiałem się czy nie kupić Redmi Note 4 Pro ponieważ przemawia do mnie to że głośnik nie jest na pleckach lecz mam jedno ale ponieważ wersja 4 PRO ma procesor MediaTek Helio X20 do którego jestem sceptycznie nastawiony. Co myślicie bo sam nie wiem co robić i chciałbym zasięgnąć opinii dalej. Podsumowując: PRO 4: + Głośnik nie jest na pleckach ? MediaTek Helio X20 GPU: ARM Mali-T880 PRO 3: + SnapDragon 650 GPU: Adreno 510 - Głośnik jest na plecach urządzenia i czasami sprawia mi to problemy jak położę telefon na łóżku lub na stole Nie wiem czy sprzedawać telefon czy nie. Z tego jestem bardzo ale to bardzo zadowolony. Chyba że macie jeszcze jakaś inna propozycję co by można zamiast tego redmi note 4 pro ale w podobnej kwocie. Pozdrawiam ! Adam Edytowane 22 Grudnia 2016 przez xLeszczu
xLeszczu Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2016 5 godzin temu, Decybelek napisał: RN3P ma quick charge OO dziękuję rzeczywiście ta wersja ze SnapDragon'em ma QuickCharge tak długo żyłem w niewiedzy
marcinj6 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 No i grafika adreno 510 duzo wydajniejsza niz Mali T-880:)
tpawel Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Hmm nie wiem czy bym zmienił. Jeśli już to chyba tylko na redmi pro 3/64Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
luki! Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
xLeszczu Opublikowano 24 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2016 Dobrze po dłuższym przemyśleniu nie zmieniam telefonu ponieważ jedyna różnica która jest na korzyść Redmi Note 4 Pro to głośniki, lecz w swojej Pro 3 już przyzwyczaiłem się do głośnika na pleckach. Podsumowując nie opłaca zamieniać Redmi Note 3 Pro na Redmi Note 4 Pro. Pozdrawiam, dziękuję za pomoc i Życzę wszystkim Wesołych Świąt Adam
Nezumi Opublikowano 24 Grudnia 2016 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi