Karol Majewski Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Hej, Jestem nowy na forum. Przed świętami kupiłem MI5s dla Brata. 1. Odblokowałem telefon. 2. Pobrałem mi flash 3. Pobrałem rom MiFlash_xiaomi.eu_gemini_6.4.21_6.0 4. Odpaliłem Mi flash wybrałem powyższy rom. Flash all - poszło wszystko super. 5. Telefon się nie włącza. nie reaguje. ponowna próba odpalenia kończy się komunikatem "katastrofalny błąd" lub "device is busy" Ludzie ratunku - to miałbyć prezent
Winiu89 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Gemini to mi5 a nie mi5s, w razie co skupuje przyciski do papieruWysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
lockerek Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 (edytowane) Tak to jest jak sie nie czyta :/ ... Wgraj rom dla mi5s czyli capricorn Aha i jak TWRP będziesz wrzucał teraz czy później to też do mi5s(capricorn) przez takie rzeczy można uwalić telefon ! Z telefonu cegła.. BTW Zły dział Edytowane 21 Grudnia 2016 przez lockerek 1
FromWP Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 1 godzinę temu, Karol Majewski napisał: 4. Odpaliłem Mi flash wybrałem powyższy rom. Flash all - poszło wszystko super Jesteś czarodziejem, tylko tej magii będziesz teraz musiał użyć od postawienia telefonu na nogi. Nie wiem czy jest rom eu pod miflasha dla tego telefonu, chyba pozostaje ci rom china (dla 5s plus widzę jakiegoś globala) jak uda ci się przywrócić tryb fastboot albo download.
Nezumi Opublikowano 21 Grudnia 2016 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi