DanteX Opublikowano 16 Grudnia 2016 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Hej Dziś mój MI5 sam z siebie się zbrickował - rozmawiałem przez tel po czym schowałem go do kieszeni, gdy następnym razem sięgnąłem po niego to już blackscreen i zero reakcji. soft 6.11.10. Dostępny tylko edl - mam nadzieję że da radę go zflashować. Miał ktoś już podobny przypadek ?
stereo0 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Opublikowano 16 Grudnia 2016 (edytowane) tu masz kilka sposobów. Od kabelka po jakiś filmik na yt. Umrzeć na wieczność raczej nie umarł;p] Może zostaw go chwile pod ładowarką Edytowane 16 Grudnia 2016 przez stereo0
DanteX Opublikowano 16 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2016 W normalny sposób wstać nie chciał, ani recovery ani fastboot się nie odpalał. Na szczęście po edl'u poszło i obecnie wgrywam backup z chmury (o masakro niech oni poprawią tą chmurę !!!)
Shivver Opublikowano 17 Grudnia 2016 Opublikowano 17 Grudnia 2016 (edytowane) Ta sama sytuacja, zero życia w telefonie, w ogóle żadnej reakcji. Wyciągnałem z kieszeni i zero życia. Jakiś pomysł? /NIEAKTUALNE Edytowane 17 Grudnia 2016 przez Shivver
Shivver Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Nie mam pojęcia, wgrałem od nowa wszystko przez MiFlash, całe szczęście Miflash go wykrył. Mam nadzieję że problem znów się nie pojawi. Tak czy inaczej informuję sprzedawce o problemie który wystąpił.
Rekomendowane odpowiedzi