kostekw Opublikowano 12 Grudnia 2016 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Witam, Nie mam dostępu do fastboot`a ale za to telefon jest wykrywany po podłaczeniu do PC. Wywalił się po instalacji z https://miuipolska.pl/instalacja-miuipolskaxiaomi-eu-multilang-dla-mi5/, dokładniej normalnie ruszył lecz po chwili zwiecha i juz nie wstał. Jakieś pomysły?
kostekw Opublikowano 13 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udało mi się wejsc w TWRP ale problem polega na tym ze jest zablokowany ekran - czytaj nie mam mozliwosci swipe to unlock i wyswietla sie kłódka na widoku.
Piechox Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 miałem to chwile na czuja wszedłem do fastboota i cudem udało sie wgrać przez miflash działajacy soft
Nezumi Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Jeżeli odpala się soft i TWRP, to Fastboot musi działać, duś go...
Piechox Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 moja taktyka odpal dziada z podpiętym usb. Przytrzymaj power i jak zgaśnie dioda to wciśnij power i vol down. Jak pstryknie w pc że wykryło sprzęt powinieneś być w fast boot
Rekomendowane odpowiedzi