Norbiszooo Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 (edytowane) Hej. Wczoraj kupiłem nowe słuchawki Snab Overtone Earplug EP-101M. Na początku wszystko było ok ale później zaczęły się pojawiać szumy w tle. Czy mogę coś z tym zrobić? MIUI 8 Global 6.9.9 Edytowane 10 Grudnia 2016 przez Norbiszooo
luki! Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
matdru Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Pozwolę sobie podłączyć się do tematu. Posiadam taki sam zestaw , problem pojawia się w momencie nawiązania połączenia z użyciem mikrofonu w pilocie , rozmówcę słychać w słuchawkach dobrze jednak mnie już niestety nie. Proszę zaznajomionych o jakieś wskazówki . Dzięki z góry.
mariusz.ur Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Dnia Thu Dec 15 2016 o 23:26, matdru napisał: Pozwolę sobie podłączyć się do tematu. Posiadam taki sam zestaw , problem pojawia się w momencie nawiązania połączenia z użyciem mikrofonu w pilocie , rozmówcę słychać w słuchawkach dobrze jednak mnie już niestety nie. Proszę zaznajomionych o jakieś wskazówki . Dzięki z góry. Ustawienia / dźwięk i wibracje / opcje dźwięku - wyłącz mi sound
Rekomendowane odpowiedzi