Wojto Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Opublikowano 6 Lutego 2017 Cześć, dzisiaj przysłali mi telefon, wszystko działa. Jedna uwaga..podczas połączenia włącza mi się z automatu videorozmowa. Jest gdzieś funkcja wyłączenia? i żeby się nie włączał od razu głośnomówiący?
Ryży Opublikowano 6 Lutego 2017 Opublikowano 6 Lutego 2017 A wiadomo co było, ew widać coś, że nowy system jest, albo płyta z innym imei? Ja niestety musiałbym słać do Chin...
Wojto Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Opublikowano 6 Lutego 2017 Napisali, że testowali 5 dni i działa. Jak problem mi się nie wyklaruje to wysyłam raz jeszcze.
Wojto Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Opublikowano 7 Lutego 2017 Dostałem info od sprzedawcy, że instalacja do MIUI Polska powinno pomóc. Nie pomogło. Jakieś rady? Jak wyłączyć przy połączeniach przychodzących połączenie video + głośnomówiący. Musze wyłączać głośnomówiący reką.
Wojto Opublikowano 8 Lutego 2017 Autor Opublikowano 8 Lutego 2017 Mam nowego niusa. Okazuje się, że wideorozmowy włączają się tylko na sieci Play tylko w przychodzących.Jakieś rady? Pan na infolinii playa dał radę aby zrobić przywrócenie ustawień fabrycznych.Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
wojtekmarchewka Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 13 godzin temu, Wojto napisał: Mam nowego niusa. Okazuje się, że wideorozmowy włączają się tylko na sieci Play tylko w przychodzących. Jakieś rady? Pan na infolinii playa dał radę aby zrobić przywrócenie ustawień fabrycznych. Robiłeś full Wipe?, zobacz też w ustawieniach internetowych Play, i sprawdź czy te video rozmowy włączą się gdy wyłączysz dane oraz wifi.
Wojto Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Opublikowano 9 Lutego 2017 Robiłeś full Wipe?, zobacz też w ustawieniach internetowych Play, i sprawdź czy te video rozmowy włączą się gdy wyłączysz dane oraz wifi.Zrobiłem wszystko prócz fullwipe.Czekam na najnowszą aktualizację i jak ona nie pomoże to robię fullwipe reset. To się zaczyna robić jak dobry triller...Trzyma w napięciu hehe.Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
Wojto Opublikowano 12 Lutego 2017 Autor Opublikowano 12 Lutego 2017 Zrobiłem wszystko prócz fullwipe.Czekam na najnowszą aktualizację i jak ona nie pomoże to robię fullwipe reset. To się zaczyna robić jak dobry triller...Trzyma w napięciu hehe.Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu TapatalkaSłuchajcie to są jakieś jaja.Jakiś koleś zasugerował mi na fejsie, żeby zamienić karty w slotach... Działa petarda to co chciałem. Ale jest znowu problem. Tym razem mogę dzwonić z każdej karty ale za to na jedną z tych kart nie można się dodzwonić. Mało tego, po zamianie kart na stare miejsca problemu nie ma. Ma ktoś rozwiązanie?Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
Ryży Opublikowano 26 Lutego 2017 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zdecydowałem się i zerwałem plomby gwarancyjne. Jak ruszyłem śrubką co dociska płytę główną do blaszek głośnika to dzwięk wrócił na chwilę. Wyciągnełem płytę główną i podmieniłem głośnik na nowy. Wszystko działa W nowym głósniku blaszki połączeniowe są jakby bardziej takie wyoblone miejscowo, w tym starym bardziej płaskie. PS. Mój fon to Redmi note 3 pro
Wojto Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Opublikowano 4 Marca 2017 U mnie na tę chwilę jest ok. Przy ostatniej awarii zrobiłem twardy reset i podziałało.Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi