vixa Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Dobry wieczór! Podczas mojego dzisiejszego pobytu w pracy "coś, coś się popsuło" w moim mi5, a mianowicie przestawiła się przeglądarka domyślna z Chrome na oryginalną od xiaomi. Kiedy otwieram jakiś link z maila (aplikacja Gmail), strona otwiera mi się w przeglądarce xiaomi. Pomocy i z góry dziękuję! Wiktor.
lockerek Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 (edytowane) Ustawienia>Domyślne>Przeglądarka Edytowane 7 Grudnia 2016 przez lockerek
vixa Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2016 W ustawieniach niestety nie mam zakładki/opcji "domyślne"
lockerek Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Ustawienie<zainstalowane i tam masz na dole domyślne
ratoni Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 Witam. Mam taki problem ze trzymając tel w reku, i pisząc załóżmy w massangerze, albo robiac cokolwiek innego, włącza sie samoistnie przeglądarka, oczywiscie przerywając moja prace, doprowadza mnie to powoli do szału, zauważyłem że jak telefon leży w spoczynku to tez czasem podświetla się ekran tak jakby cos sie działo, ale po odblokowaniu i przejrzeniu apek niema żadnych powiadomien, wiec tez zakładam ze cos sie samo włącza, ma ktos jakis pomysł na rozwiązanie tego problemu?? Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi