kamillm Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 (edytowane) Drodzy użytkownicy zainstalowałem nie dawno xiaomi.eu 8.1.2 jedna rzecza ktora zauwazylem, to po zaklodkowaniu aplikacji gdy bierzemy wyczysc wszystko aplikacja i tak sie ubija, tylko ja tak mam, czy ktos jeszcze rowniez? Moze po prostu trzeba wrocic do starego kotleta 7.5.2.0, bo xiaomi.eu nie potrafi nic nowego i stabilnego wydac? Edytowane 7 Grudnia 2016 przez kamillm
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 (edytowane) 2 godziny temu, kamillm napisał: Drodzy użytkownicy zainstalowałem nie dawno xiaomi.eu 8.1.2 jedna rzecza ktora zauwazylem, to po zaklodkowaniu aplikacji gdy bierzemy wyczysc wszystko aplikacja i tak sie ubija, tylko ja tak mam, czy ktos jeszcze rowniez? Moze po prostu trzeba wrocic do starego kotleta 7.5.2.0, bo xiaomi.eu nie potrafi nic nowego i stabilnego wydac? Aplikacja czy usługa ? Zainstaluj oficjalny ROM 8.1.2 China od xiaomi i sprawdź czy tam jest dobrze. Myślę że pretensje kierujesz nie pod ten adres Z twojej wypowiedzi wynika że chłopacy którzy odwalają kawał dobrej roboty dając nam dodatkowe języki to tylko psują te ROMy Edytowane 7 Grudnia 2016 przez slimozis
kamillm Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2016 3 godziny temu, slimozis napisał: Aplikacja czy usługa ? Aplikacja i usługa 3 godziny temu, slimozis napisał: twojej wypowiedzi wynika że chłopacy którzy odwalają kawał dobrej roboty dając nam dodatkowe języki to tylko psują te ROMy Było tyle wydań miui a żadne nie może być tak naprawde w 100% dzialające ze wszystkimi funkcjami - troche to irytujace. Oczywiscie szanuje ich za wlozona prace.
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 (edytowane) 44 minuty temu, kamillm napisał: Było tyle wydań miui a żadne nie może być tak naprawde w 100% dzialające ze wszystkimi funkcjami - troche to irytujace. Oczywiscie szanuje ich za wlozona prace. Tylko że wątpię aby jakieś błędy były z ich winy, raczej te wersje china już je mają. Albo zapytaj @Redmi2 jest teame beta to powinien wiedzieć czy na chinskich ROMach pokrywają się błędy. Edytowane 7 Grudnia 2016 przez slimozis
kamillm Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2016 3 minuty temu, slimozis napisał: raczej te wersje china już je mają Tu mozesz miec racje.
Rekomendowane odpowiedzi