Jump to content

Xiaomi.eu 8.1.2 ubijanie aplikacji

kamillm

Recommended Posts

Drodzy użytkownicy zainstalowałem nie dawno xiaomi.eu 8.1.2 jedna rzecza ktora zauwazylem, to po zaklodkowaniu aplikacji gdy bierzemy wyczysc wszystko aplikacja i tak sie ubija, tylko ja tak mam, czy ktos jeszcze rowniez? Moze po prostu trzeba wrocic do starego kotleta 7.5.2.0, bo xiaomi.eu nie potrafi nic nowego i stabilnego wydac?

Edited by kamillm

2 godziny temu, kamillm napisał:

Drodzy użytkownicy zainstalowałem nie dawno xiaomi.eu 8.1.2 jedna rzecza ktora zauwazylem, to po zaklodkowaniu aplikacji gdy bierzemy wyczysc wszystko aplikacja i tak sie ubija, tylko ja tak mam, czy ktos jeszcze rowniez? Moze po prostu trzeba wrocic do starego kotleta 7.5.2.0, bo xiaomi.eu nie potrafi nic nowego i stabilnego wydac?

Aplikacja czy usługa ? Zainstaluj oficjalny ROM 8.1.2 China od xiaomi i sprawdź czy tam jest dobrze. Myślę że pretensje kierujesz nie pod ten adres :) Z twojej wypowiedzi wynika że chłopacy którzy odwalają kawał dobrej roboty dając nam dodatkowe języki to tylko psują te ROMy :D 

Edited by slimozis

3 godziny temu, slimozis napisał:

Aplikacja czy usługa ?

Aplikacja i usługa

3 godziny temu, slimozis napisał:

twojej wypowiedzi wynika że chłopacy którzy odwalają kawał dobrej roboty dając nam dodatkowe języki to tylko psują te ROMy

Było tyle wydań miui a żadne nie może być tak naprawde w 100% dzialające ze wszystkimi funkcjami - troche to irytujace. Oczywiscie szanuje ich za wlozona prace. 

44 minuty temu, kamillm napisał:

Było tyle wydań miui a żadne nie może być tak naprawde w 100% dzialające ze wszystkimi funkcjami - troche to irytujace. Oczywiscie szanuje ich za wlozona prace. 

Tylko że wątpię aby jakieś błędy były z ich winy, raczej te wersje china już je mają. Albo zapytaj @Redmi2 jest teame beta to powinien wiedzieć czy na chinskich ROMach pokrywają się błędy.

Edited by slimozis

• Nezumi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...