kamillm Posted December 7, 2016 Share Posted December 7, 2016 (edited) Drodzy użytkownicy zainstalowałem nie dawno xiaomi.eu 8.1.2 jedna rzecza ktora zauwazylem, to po zaklodkowaniu aplikacji gdy bierzemy wyczysc wszystko aplikacja i tak sie ubija, tylko ja tak mam, czy ktos jeszcze rowniez? Moze po prostu trzeba wrocic do starego kotleta 7.5.2.0, bo xiaomi.eu nie potrafi nic nowego i stabilnego wydac? Edited December 7, 2016 by kamillm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 7, 2016 Share Posted December 7, 2016 (edited) 2 godziny temu, kamillm napisał: Drodzy użytkownicy zainstalowałem nie dawno xiaomi.eu 8.1.2 jedna rzecza ktora zauwazylem, to po zaklodkowaniu aplikacji gdy bierzemy wyczysc wszystko aplikacja i tak sie ubija, tylko ja tak mam, czy ktos jeszcze rowniez? Moze po prostu trzeba wrocic do starego kotleta 7.5.2.0, bo xiaomi.eu nie potrafi nic nowego i stabilnego wydac? Aplikacja czy usługa ? Zainstaluj oficjalny ROM 8.1.2 China od xiaomi i sprawdź czy tam jest dobrze. Myślę że pretensje kierujesz nie pod ten adres Z twojej wypowiedzi wynika że chłopacy którzy odwalają kawał dobrej roboty dając nam dodatkowe języki to tylko psują te ROMy Edited December 7, 2016 by slimozis Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillm Posted December 7, 2016 Author Share Posted December 7, 2016 3 godziny temu, slimozis napisał: Aplikacja czy usługa ? Aplikacja i usługa 3 godziny temu, slimozis napisał: twojej wypowiedzi wynika że chłopacy którzy odwalają kawał dobrej roboty dając nam dodatkowe języki to tylko psują te ROMy Było tyle wydań miui a żadne nie może być tak naprawde w 100% dzialające ze wszystkimi funkcjami - troche to irytujace. Oczywiscie szanuje ich za wlozona prace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 7, 2016 Share Posted December 7, 2016 (edited) 44 minuty temu, kamillm napisał: Było tyle wydań miui a żadne nie może być tak naprawde w 100% dzialające ze wszystkimi funkcjami - troche to irytujace. Oczywiscie szanuje ich za wlozona prace. Tylko że wątpię aby jakieś błędy były z ich winy, raczej te wersje china już je mają. Albo zapytaj @Redmi2 jest teame beta to powinien wiedzieć czy na chinskich ROMach pokrywają się błędy. Edited December 7, 2016 by slimozis Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillm Posted December 7, 2016 Author Share Posted December 7, 2016 3 minuty temu, slimozis napisał: raczej te wersje china już je mają Tu mozesz miec racje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts