Skocz do zawartości

Redmi Note 3 - soft i aktualizacje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od paru miesięcy jestem w posiadaniu Xioami Redmi Note 3. Proszę mi powiedzieć czy mój telefon ma najnowszy soft ? Nie ogarniam trochę tego co się dzieje z MIUI, gdyż na stronie MIUI Polska widnieją nowe softy z grudnia bądź listopada ale są z oznaczeniem 6.x.x.x. O co chodzi z softami globalnymi a jakimis innymi? 3fa49461c5a0c910e64c6326395f6733.jpga274d2b0c5129639329992e93363bd29.jpg

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Aktualizacje są co tydzień więc jeśli od momentu kupna nie aktualizowales to nie masz aktualnego, 6.9.1 to 01.09.2016.

Nie ma obowiązku aktualizacji więc jak wszystko Ci działa to się zastanów czy chcesz ruszać bo nowszy nie oznacza lepszy ;)

Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja 2 tygodnie temu zainstalowalem dev global, zainstalowalem twrp bez wczesnieszego rota bez przesuwania na poczatku suwa w twrp i za tydzen pobralo mi ota najpierw 13mb zrestartowalem to twrp ale sie wycofalem po ponownym uruchomieniu mialem informacje 'aktualizacja nieudana' pobral caly rom 1.3gb oka teraz nie odpuscilem wskazalwm plik w twrp, aktualicja przebiegla pomyslnie ale zlikwidowala mi twrp i zabawa sie zaczela od poczatku, teraz mam zcx i juz nie pobiera aktualizacji choc jest opcja w recovery ale nie zaznaczylem tej opcji

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...