skimar1992 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Witam, od paru miesięcy jestem w posiadaniu Xioami Redmi Note 3. Proszę mi powiedzieć czy mój telefon ma najnowszy soft ? Nie ogarniam trochę tego co się dzieje z MIUI, gdyż na stronie MIUI Polska widnieją nowe softy z grudnia bądź listopada ale są z oznaczeniem 6.x.x.x. O co chodzi z softami globalnymi a jakimis innymi? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
tpawel Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Aktualizacje są co tydzień więc jeśli od momentu kupna nie aktualizowales to nie masz aktualnego, 6.9.1 to 01.09.2016.Nie ma obowiązku aktualizacji więc jak wszystko Ci działa to się zastanów czy chcesz ruszać bo nowszy nie oznacza lepszy Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
skimar1992 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2016 No to dziwne, że się nie aktualizuje. Wolałbym być na świeżo cały czas Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
FromWP Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Nie dziwne, bo samo się nie aktualizuje, trzeba pobrać nowszy rom samemu i zainstalować. OTA na razie jest na globalu.
skay77 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Ja 2 tygodnie temu zainstalowalem dev global, zainstalowalem twrp bez wczesnieszego rota bez przesuwania na poczatku suwa w twrp i za tydzen pobralo mi ota najpierw 13mb zrestartowalem to twrp ale sie wycofalem po ponownym uruchomieniu mialem informacje 'aktualizacja nieudana' pobral caly rom 1.3gb oka teraz nie odpuscilem wskazalwm plik w twrp, aktualicja przebiegla pomyslnie ale zlikwidowala mi twrp i zabawa sie zaczela od poczatku, teraz mam zcx i juz nie pobiera aktualizacji choc jest opcja w recovery ale nie zaznaczylem tej opcjiWysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
cukru Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. 1
Rekomendowane odpowiedzi