ostryb Opublikowano 5 Grudnia 2016 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Dziś odebrałem 2 takie same telefony. Jedna sztuka żadnych problemów wszystko zgrabnie i ładnie poszło. Druga sztuka Pytanie próbować cos z tym zrobić czy olać i cisnąć sprzedawcę. Kupiony na Ali https://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Redmi-Pro-Exclusive-Mobile-Phone-4GB-128GB-MTK-Helio-X25-Deca-Core-5-5/32768887863.html?spm=2114.13010608.0.0.rtgHuy Pozdrawiam.
Gość Opublikowano 5 Grudnia 2016 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Dziś odebrałem 2 takie same telefony. Jedna sztuka żadnych problemów wszystko zgrabnie i ładnie poszło. Druga sztuka[/url] Pytanie próbować cos z tym zrobić czy olać i cisnąć sprzedawcę. Kupiony na Ali https://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Redmi-Pro-Exclusive-Mobile-Phone-4GB-128GB-MTK-Helio-X25-Deca-Core-5-5/32768887863.html?spm=2114.13010608.0.0.rtgHuy Pozdrawiam.Się zawiesza. Może po prostu wgraj mu na nowo ROM, albo spróbuj w recovery zrobić reset ustawień.Wysłane z mojego Mi-4c
Zexon72 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Myślę, że nie ma się co zastanawiać - reklamuj go. Taki objaw, że w chwili, gdy na dole ekranu powinien pojawić napis Android... wyświetlacz pokazuje dwa dziwne paski nie jest normalny.
wojtekmarchewka Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 (edytowane) Po ogłoszeniu z Alii....widzę, że Chińczyki mieszali w oprogramowaniu telefonu, więc prawdopodobnie jest to nie udana próba wgrania syfu z Multi Language ( tylko te paski mnie martwią ), jeżeli mieszali to prawdopodobnie masz odblokowany bootloader, więc teraz wystarczy że zastosujesz się do mojego poradnika w dziale " modyfikacje” . Prawdopodobnie w drugim będziesz musiał zrobić to samo, bo kwestią czasu jest gdy zauważysz że coś nie działa Ps. Wrzuć srceena z informacji o telefonie z tego drugiego Edytowane 6 Grudnia 2016 przez wojtekmarchewka 1
ostryb Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2016 @UP Dzięki twój poradnik pomógł. Ściągnąłem z tego pierwszego linku i odpaliłem na laptopie. Następnie telefon włączyłem i podłączyłem do komputera. Pomielił i się wyłączył. Włączyłem telefon i się odpalił prawidłowo. Coś faktycznie musiał zgubić bo nic nie musiałem instalować . Teraz działa bez problemu. Ps. Telefon nie należy do mnie więc jakieś fotki mogę wrzucić w weekend. Pozdrawiam
wojtekmarchewka Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Lepiej i tak zmienić na soft z Miui.eu, to co piszesz że tylko wgrałeś Twrp to może Ci nie pomóc, a telefon się mógł poprawnie uruchomić tylko przypadkiem, bo samo recovery nie pomoże 1
MatMic2001 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Witam, proszę o pomoc. Bez żadnej przyczyny mój Xiaomi wyłączył się i nie chce się ponownie włączyć. Przy próbie włączenia zaczyna wibrować, jak przy włączaniu, ale nic się nie dzieje. Na dodatek z tyłu (obok latarki) zapaliła się żółto-pomarańczowa dioda, która co jakiś czas miga. Nie jest to spowodowane żadnym uszkodzeniem mechanicznym.
Rekomendowane odpowiedzi