mareckiqwe Opublikowano 5 Grudnia 2016 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Witam, mam pytanie. Od jakiegos czasu, nie dostaje już aktualizacji tygodniowych w moim xiaomi mi 5 ... Jakies 3 tyg. Telefon ma momentami teraz mocne zwiechy, uważam że to napewno przez brak aktualizacji.. Ktoś jestem stanie mi odpowiedzieć co się dzieje? obecna zainstalowana wersja to miui 6.11.10
JusTQL Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Witam, mam pytanie. Od jakiegos czasu, nie dostaje już aktualizacji tygodniowych w moim xiaomi mi 5 ... Jakies 3 tyg. Telefon ma momentami teraz mocne zwiechy, uważam że to napewno przez brak aktualizacji.. Ktoś jestem stanie mi odpowiedzieć co się dzieje? obecna zainstalowana wersja to miui 6.11.10Masz aktualną wersję.Co do "zwiech" to coś spierniczyłeś.Ostatni ROM .eu jest stabilny i w zasadzie bezproblemowy.Wysłano z Mi5 Pro
Kurian Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Wstrzymali aktualizację z powodu prac nad Nougatem. Jak im dobrze pójdzie następna wersja będzie już z nowym androidem. Obiecują, że ma być lada moment - może już w ten czwartek/piątek?
sp4ubw Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 W zasadzie nie wstrzymali bo ciągle lecą buildy, tyle, że z powodu wielu błędów jeszcze nie ma oficjalnie dostępnych, ale taka jak napisał Kurian, być może w tym tygodniu już będzie z nowym androidem, jeśli nie to jest bardzo duża szansa, że w kolejny piątek będzie.
JusTQL Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Im później tym lepiej, będzie mniej problemów po przesiadce na nugatWysłano z Mi5 Pro
Rekomendowane odpowiedzi