Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie. Od jakiegos czasu, nie dostaje już aktualizacji tygodniowych w moim xiaomi mi 5 ... Jakies 3 tyg. Telefon ma momentami teraz mocne zwiechy, uważam że to napewno przez brak aktualizacji.. Ktoś jestem stanie mi odpowiedzieć co się dzieje? :-( obecna zainstalowana wersja to miui 6.11.10

Opublikowano
Witam, mam pytanie. Od jakiegos czasu, nie dostaje już aktualizacji tygodniowych w moim xiaomi mi 5 ... Jakies 3 tyg. Telefon ma momentami teraz mocne zwiechy, uważam że to napewno przez brak aktualizacji.. Ktoś jestem stanie mi odpowiedzieć co się dzieje? :-( obecna zainstalowana wersja to miui 6.11.10

Masz aktualną wersję.
Co do "zwiech" to coś spierniczyłeś.
Ostatni ROM .eu jest stabilny i w zasadzie bezproblemowy.

Wysłano z Mi5 Pro

Opublikowano

Wstrzymali aktualizację z powodu prac nad Nougatem. Jak im dobrze pójdzie następna wersja będzie już z nowym androidem. Obiecują, że ma być lada moment - może już w ten czwartek/piątek?

Opublikowano

W zasadzie nie wstrzymali bo ciągle lecą buildy, tyle, że z powodu wielu błędów jeszcze nie ma oficjalnie dostępnych, ale taka jak napisał Kurian, być może w tym tygodniu już będzie z nowym androidem, jeśli nie to jest bardzo duża szansa, że w kolejny piątek będzie.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...