Skocz do zawartości

Flip cover a automatyczne wygaszanie/wybudzanie ekranu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako, że równolegle używam SGSa 4 i MI3 a przy typ podobnych etui typu Flip Cover mam pytanko:

Czy da się ustawić MI3 tak, by automatycznie wygaszał ekran gdy zamykam klapkę a wybudzał gdy ją podnoszę?

Mam tak w Samsungu i jest to bardzo wygodne. MI3 ma najpewniej czujnik światła, a chyba to jest potrzebne, by taką opcję wykorzystać?

Opublikowano
Jako, że równolegle używam SGSa 4 i MI3 a przy typ podobnych etui typu Flip Cover mam pytanko:

Czy da się ustawić MI3 tak, by automatycznie wygaszał ekran gdy zamykam klapkę a wybudzał gdy ją podnoszę?

Mam tak w Samsungu i jest to bardzo wygodne. MI3 ma najpewniej czujnik światła, a chyba to jest potrzebne, by taką opcję wykorzystać?

Poszukaj alternatywnych aplikacji w markecie.

Opublikowano

Dzięki za info. Raczej nie piszę się na programy zewnętrzne, które będą dodatkowo obciążać system i baterię. Myślałem, że jest taka opcja zaszyta w miui a to pewnie moja S4 ma to po prostu w swoim TW.

Opublikowano

Jak nie :P przecież musi nonstop działać w tle i monitorować czujnik, kontrola gestami poleciała z romów między innymi dlatego, że zabawy z czujnikiem zjadły baterię.

• 5 lat później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...