Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

nie mogę odinstalować google duo po ostatnie aktualizacji samo mi się zainstalowało i nie ma nigdzie opcji aby to odinstalować 

ktoś wie co tu się od janie pawla ?

na dowód wrzucam 2 fotki z systemu zniknęła opcja usuń i ze sklepu 

Screenshot_2016-12-03-16-06-06-427_com.android.settings.png

Screenshot_2016-12-03-16-07-15-326_com.android.vending.png

Opublikowano

A jak masz ikonę na pulpicie i przytrzymasz palcem na niej, to nie pojawia się u góry koszyk do deinstalacji ? Jeżeli to nie pomoże uruchom ponownie telefon i zobacz czy w sklepie play nie pojawi się opcja "odinstalować"

Opublikowano
37 minut temu, grim69 napisał:

witam

nie mogę odinstalować google duo po ostatnie aktualizacji samo mi się zainstalowało i nie ma nigdzie opcji aby to odinstalować 

ktoś wie co tu się od janie pawla ?

na dowód wrzucam 2 fotki z systemu zniknęła opcja usuń i ze sklepu 

Niech zgadnę, masz globala? Dostałeś właśnie Duo w gratisie jako aplikację systemową, której nie można odinstalować, taki kaprys i wymóg Googla.

• Like 3
Opublikowano
13 minut temu, FromWP napisał:

Niech zgadnę, masz globala? Dostałeś właśnie Duo w gratisie jako aplikację systemową, której nie można odinstalować, taki kaprys i wymóg Googla.

tak dokładnie mam global i nie mogę nic z tym zrobić 

25 minut temu, wojtekmarchewka napisał:

A jak masz ikonę na pulpicie i przytrzymasz palcem na niej, to nie pojawia się u góry koszyk do deinstalacji ? Jeżeli to nie pomoże uruchom ponownie telefon i zobacz czy w sklepie play nie pojawi się opcja "odinstalować"

nie mam opcji ikonki kosza...

duo stało się aplikacją systemową google posmarował....

Opublikowano
Przed chwilą, grim69 napisał:

tak dokładnie mam global i nie mogę nic z tym zrobić 

No to bez roota nic z tym nie zrobisz, a root na globalu jest bez sensu. Albo wywalisz do jakiegoś folderu śmieci i zapomnisz, albo rom eu/pl gdzie nie będziesz tego miał.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, FromWP napisał:

No to bez roota nic z tym nie zrobisz, a root na globalu jest bez sensu. Albo wywalisz do jakiegoś folderu śmieci i zapomnisz, albo rom eu/pl gdzie nie będziesz tego miał.

thx za info pomyślę 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...