grim69 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 witam nie mogę odinstalować google duo po ostatnie aktualizacji samo mi się zainstalowało i nie ma nigdzie opcji aby to odinstalować ktoś wie co tu się od janie pawla ? na dowód wrzucam 2 fotki z systemu zniknęła opcja usuń i ze sklepu
wojtekmarchewka Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 A jak masz ikonę na pulpicie i przytrzymasz palcem na niej, to nie pojawia się u góry koszyk do deinstalacji ? Jeżeli to nie pomoże uruchom ponownie telefon i zobacz czy w sklepie play nie pojawi się opcja "odinstalować"
FromWP Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 37 minut temu, grim69 napisał: witam nie mogę odinstalować google duo po ostatnie aktualizacji samo mi się zainstalowało i nie ma nigdzie opcji aby to odinstalować ktoś wie co tu się od janie pawla ? na dowód wrzucam 2 fotki z systemu zniknęła opcja usuń i ze sklepu Niech zgadnę, masz globala? Dostałeś właśnie Duo w gratisie jako aplikację systemową, której nie można odinstalować, taki kaprys i wymóg Googla. 3
grim69 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2016 13 minut temu, FromWP napisał: Niech zgadnę, masz globala? Dostałeś właśnie Duo w gratisie jako aplikację systemową, której nie można odinstalować, taki kaprys i wymóg Googla. tak dokładnie mam global i nie mogę nic z tym zrobić 25 minut temu, wojtekmarchewka napisał: A jak masz ikonę na pulpicie i przytrzymasz palcem na niej, to nie pojawia się u góry koszyk do deinstalacji ? Jeżeli to nie pomoże uruchom ponownie telefon i zobacz czy w sklepie play nie pojawi się opcja "odinstalować" nie mam opcji ikonki kosza... duo stało się aplikacją systemową google posmarował....
FromWP Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Przed chwilą, grim69 napisał: tak dokładnie mam global i nie mogę nic z tym zrobić No to bez roota nic z tym nie zrobisz, a root na globalu jest bez sensu. Albo wywalisz do jakiegoś folderu śmieci i zapomnisz, albo rom eu/pl gdzie nie będziesz tego miał. 1
grim69 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2016 1 minutę temu, FromWP napisał: No to bez roota nic z tym nie zrobisz, a root na globalu jest bez sensu. Albo wywalisz do jakiegoś folderu śmieci i zapomnisz, albo rom eu/pl gdzie nie będziesz tego miał. thx za info pomyślę 1
mrosi Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi