Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Kupilem redmi note 3 pro SE i przedstawie co mnie boli :-D

Pierwszym moim bledem bylo wgrywanie softu do normalnego redmi note 3 a ja mam SE, ale nie o to chodzi.

Po wgraniu softu kate_global_images_6.11.24_20161124.0000.00_6.0_global z tego poradnika nie idzie mi oktualizacja przez OTA. Sciaga i przy aktualizacji pasek dochodz do okolo 1/10 i telefon sie wylacza, ładuje sie 1/10 paska i w kolo reset. Tak bylo tez na poprzednim sofcie 6.10.13 i 6.8.18 - ota nie idzie, telefon brick i wgrywanie przez edl . Wniosek - przez OTA nie idzie.

Nie łaczy sie z MIPCsuite (oczywiscie akyualizacja do najnowszej wersji), na Miflashunlock dochodzi do 50%

Dwa. Prawdopodobnie mam uszkodzony glosnik słuchawki. Slychac, ale cicho przy 1/3 gosnosci, powyzej jak tkos piszczałby ci w ucho. Pytanie - czy oplaca sie wogóle wysylac to na gwarancje (i gdzie?) czy samemu kupic głosnik i wymienic?

Jesli ktos znajdzie pare minut na pomoc- dzieki wielkie

PS Przytocze dokladna wypowiedz mojej zony " wypierd.ol to do kosza i kup normalny telefon":-D Ale sie nie poddam

Edytowane przez malagamm
Opublikowano

Oczywiscie wgrywales przez edl

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Zanim go wyslesz do reklacji do jak bedziesz w adb zrob adb reboot edl potem odpalasz miflash wykryje go com10 i flash dev global, nastepnie mi unlook odblokuje ci bootloader i instalacja twrp i dopiero miui polska rom, jak wtedy beda piski czy inne dziwactwa to reklama

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...