malagamm Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 (edytowane) Witam Kupilem redmi note 3 pro SE i przedstawie co mnie boli Pierwszym moim bledem bylo wgrywanie softu do normalnego redmi note 3 a ja mam SE, ale nie o to chodzi. Po wgraniu softu kate_global_images_6.11.24_20161124.0000.00_6.0_global z tego poradnika nie idzie mi oktualizacja przez OTA. Sciaga i przy aktualizacji pasek dochodz do okolo 1/10 i telefon sie wylacza, ładuje sie 1/10 paska i w kolo reset. Tak bylo tez na poprzednim sofcie 6.10.13 i 6.8.18 - ota nie idzie, telefon brick i wgrywanie przez edl . Wniosek - przez OTA nie idzie. Nie łaczy sie z MIPCsuite (oczywiscie akyualizacja do najnowszej wersji), na Miflashunlock dochodzi do 50% Dwa. Prawdopodobnie mam uszkodzony glosnik słuchawki. Slychac, ale cicho przy 1/3 gosnosci, powyzej jak tkos piszczałby ci w ucho. Pytanie - czy oplaca sie wogóle wysylac to na gwarancje (i gdzie?) czy samemu kupic głosnik i wymienic? Jesli ktos znajdzie pare minut na pomoc- dzieki wielkie PS Przytocze dokladna wypowiedz mojej zony " wypierd.ol to do kosza i kup normalny telefon" Ale sie nie poddam Edytowane 4 Grudnia 2016 przez malagamm
skay77 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Oczywiscie wgrywales przez edlWysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu TapatalkaZanim go wyslesz do reklacji do jak bedziesz w adb zrob adb reboot edl potem odpalasz miflash wykryje go com10 i flash dev global, nastepnie mi unlook odblokuje ci bootloader i instalacja twrp i dopiero miui polska rom, jak wtedy beda piski czy inne dziwactwa to reklamaWysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
luki! Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Przenoszę do odpowiedniego działu = kate
malagamm Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2016 dzieki Co z tym adb? mogłbys blizej objasnic co i jak po kolei. po edl soft idzie ale ota juz nie
Rekomendowane odpowiedzi