blazej203 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Witam posiadam wersje stabilną miui stabilna 8.0.6.0.Mam problem z działaniem czytnika lini papilarnych.Na 10 prób odblokowania udaje się może z 4.Na wersji rozwojowej też tak miałem,chociaż raz pamiętam że działał poprawnie przez dłuższy czas(byłą to wersja rozwojowa) jednak po jakimś czasie znów mu się odmieniło.Dlatego wgrałem w zeszłym tygodniu wersje satbilna ale problem pozostał. Ogólnie to mam problem z dodaniem odcisku udało mi tylko jeden palec i to za którymś tam razem.Dziwne komunikaty są przynajmniej z tym,, przesuwaniem"ktoś też ma takie problomy? Powoli staje się to denerwujące.Wydaje mi się że to problem oprogramowania,bo przez jakiś czas na wersji rozwojowej działał dobrze
mariusz.ur Opublikowano 3 Grudnia 2016 Opublikowano 3 Grudnia 2016 nie przesuwaj palca , tylko przykładaj na kilka sekund , najlepiej za każdym razem w innej pozycji
blazej203 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2016 A myślisz że jak robię?Jeden udało mi się dodać ale za chiny nie idzie odblokować telefonu.Drugi palec nie mogę dodać
mariusz.ur Opublikowano 3 Grudnia 2016 Opublikowano 3 Grudnia 2016 no to jeśli zmieniałeś romy jak piszesz to ewidentnie wina leży po stronie urządzenia , jak masz gwarancję to reklamuj , jak nie to nie korzystaj z tego , usuń odcisk palca i uzywaj telefonu bez tego
blazej203 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2016 Jeżeli jest to wolałbym z tego korzystać. Dzisiaj jakaś odmiana bo działa 10 na 10.Pytanie czy jest możliwość zakupu takiego czytnika gdziekolwiek?
gawronkrzysiek Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 A to ja mam jeszcze inaczej dodałem palce, ale tel potrafi się odblokować palcami innych osób na 10 prób odblokowuje się 2 razy innymi palcami. Ma tak od nowości Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi