Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dziwny przypadek: jak próbuję usuwać powiadomienia z rozwijalnego paska stanu poprzez zwykłe przesunięcie palcem w prawo, telefon zachowuje się jakby miał duże problemy z rozpoznaniem ruchu palca w bok. Najczęściej po prostu zamyka zasobnik, tak jakby łapało palec tylko w płaszczyźnie pionowej. Usunięcie powiadomienia działa tylko wtedy, gdy powoli, całym opuszkiem przesunę je w prawo.
Podobny problem, tyle, że z ruchem góra-dół występuje w Total Commanderze, tu na odwrót, łapie palec w poziomie.

Ma ktoś pomysł z czego to może wynikać?

Telefon chodzi na wersji 6.11.10 PL

Opublikowano
2 godziny temu, zenekkusmider napisał:

Mam dziwny przypadek: jak próbuję usuwać powiadomienia z rozwijalnego paska stanu poprzez zwykłe przesunięcie palcem w prawo, telefon zachowuje się jakby miał duże problemy z rozpoznaniem ruchu palca w bok. Najczęściej po prostu zamyka zasobnik, tak jakby łapało palec tylko w płaszczyźnie pionowej. Usunięcie powiadomienia działa tylko wtedy, gdy powoli, całym opuszkiem przesunę je w prawo.
Podobny problem, tyle, że z ruchem góra-dół występuje w Total Commanderze, tu na odwrót, łapie palec w poziomie.

Ma ktoś pomysł z czego to może wynikać?

Telefon chodzi na wersji 6.11.10 PL

Niestety to podobno charakterystyczne dla mi5 (w jakiejś jednej recenzji o tym słyszałem). Ten tel ma bardzo czuły dotyk i zamykanie powiadomień w ten sposób jest kłopotliwe. Żeby nie było że mnie za chwilę zajadą to usprawiedliwiam się - ja tylko o tym słyszałem, mi5 nigdy nie miałem przed oczyma.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...